Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

SG-ul Guvernului anunță cum va fi sărbătorit Crăciunul, după consultările cu oamenii lui Raed Arafat

mos craciun

Secretarul general al Guvernului, Antonel Tănase, anunță că slujbele de Crăciun se pot desfășura atât în interiorul, cât și în afara bisericilor cu respectarea măsurilor de protecție sanitară. Tănase a mai spus că autoritățile caută soluții pentru respectarea măsurilor anti-Covid.

Citește și: Olanda se opune ca România să intre în Schengen, dar cere o 'minizonă Schengen', pentru că tot mai mulți migranți o preferă

Secretarul general al Guvernului a scris un mesaj pe Facebook prin care anunță că slujbele de Crăciun se pot desfășura atât în interiorul, cât și în afara bisericilor cu respectarea măsurilor de protecție sanitară.

Condiția este ca autoritățile și reprezentanții Bisericii să găsească soluții pentru respectarea regulilor impuse de epidemie.

„Am vorbit săptămâna aceasta cu reprezentanții Secretariatului de Stat pentru Culte și cu cei ai Departamentului pentru Situații de Urgență. Identificăm împreună soluții prin care Crăciunul să poată fi sărbătorit creștinește la biserică. Reprezentanții cultelor religioase susțin şi ei că trebuie să se respecte toate măsurile de combatere a pandemiei, deoarece suntem cu toții conștienți de nevoia de a proteja sănătatea românilor. Astfel, cu respectarea măsurilor de protecție sanitară, slujbele de Crăciun se pot desfășura atât în interiorul, cât și în afara bisericilor. Doamne ajută”, este mesajul postat pe Facebook de secretarul general al Guvernului, Antonel Tănase.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.