Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

SG-ul PSD anunță când va fi depusă moțiunea de cenzură: O vom vota cu sete!

Facebook
Paul Stănescu

Secretarul general al PSD, Paul Stănescu, susține că social-democrații vor depune propria moțiune de cenzură, imediat după ce Curtea Constituțională va judeca conflictul instituțional dintre Guvern și Parlament. Stănescu afirmă că PSD va ”vota cu sete la moțiunea de cenzură”.

”Guvernare iresponsabilă și mincinoasă! Asta avem. Un premier și-un președinte care nu-și asumă nimic. Pandemia e grija altora, problemele sunt ale românilor. Fratele cel mare îl bate pe umăr pe cel mic și-i zice: „Lasă, Florine, câinii latră, ursul trece. Românii țipă, noi ne vedem de interesele noastre politice.”

Își mai amintește cineva de comitetul interministerial pentru revenirea la normalitate? Nu degeaba i-am spus atunci comitetul de vândut iluzii, pentru că exact asta era. Disperat și iresponsabil, Cîțu a anunțat în aprilie sfârșitul pandemiei de la 1 iunie. A vândut această iluzie, dar degeaba. Când toți specialiștii o spuneau, fără dubii, că nu putem previziona un orizont de timp exact pentru revenirea la o viață socială normală, Cîțu scria pe o foaie la Guvern că de la 1 iunie se termină pandemia.

Și-a cumpărat timp doar pentru propria sa agendă și a creat false așteptări românilor. Acesta este marele lui program liberal de guvernare.

A pus atâta miză politică în această pandemie, încât nu mai poate să vadă ce este bine și ce este rău. Delirul lui este din ce în ce mai mare. Aruncă vina în stânga și în dreapta, dar el nu se simte responsabil de situația dezastruoasă în care a ajuns România în valul patru. Îi învinovățește pe cei de la USR-PLUS pentru că a eşuat vaccinarea.  Apoi îi amenință să revină în coaliţie.

Zilele lui sunt numărate. Asta este vestea bună. Imediat după decizia CCR, PSD va scoate acest iresponsabil de la Guvern. Vom vota cu sete la moțiunea de cenzură.”, scrie Paul Stănescu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.