Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Shakira neagă acuzațiile de fraudă fiscală aduse de autoritățile din Spania, care spun că artista datorează 14,5 milioane de euro

bilboard.com
Shakira

Starul muzicii pop Shakira a negat, joi, acuzațiile de fraudă fiscală pe care i le-au adus autoritățile în domeniu din Spania, care spun că aceasta datorează statului peste 14,5 milioane de euro, potrivit MEDIAFAX.

Shakira s-a prezentat, joi, la o instanță din Esplugues de Llobregat, lângă Barcelona, unde a fost convocată.

Artista columbiană locuiește în Catalonia, o regiune din nord-estul Spaniei, împreună cu partenerul de viaţă, fotbalistul Gerard Piqué.

Citește și: Luptă acerbă la vârful PNL: Rareș Bogdan simte nevoia să aibă reflectoarele asupra lui.Un partid cu doi lideri înseamnă conflicte interne

Procuratura din Madrid informa într-un comunicat remis presei în decembrie 2018 că aceasta datorează statului iberic peste 14,5 milioane de euro. Procuratura mai informa că suma este datorată pentru o perioadă de trei ani în care aceasta a locuit în nord-estul Cataloniei.

Avocaţii artistei au transmis, joi, într-un comunicat, că artista și-a plătit toate taxele din perioada 2011 - 2014, în fiecare țară în care a lucrat.

Cântăreaţa columbiană în vârstă de 42 de ani este cea mai recentă vedetă acuzată de fraudă în Spania, după fotbaliştii Lionel Messi şi Cristiano Ronaldo.

Citește și: PSD impune condiții! Cum ar putea accepta Pactul politic propus de Iohannis: Doar așa vom susține! .

De-a lungul carierei, Shakira a primit numeroase distincţii, printre care două premii Grammy şi 13 Latin Grammy, şi a fost nominalizată la premiile Globul de Aur în 2007, pentru melodia "Despedida", inclusă pe coloana sonoră a filmului "Dragoste în vremea holerei", de Mike Newell. Printre cele mai reuşite colaborări ale cântăreţei au fost cele cu Beyonce şi Wyclef Jean, pentru piesele "Beautiful Liar" şi "Hips Don't Lie". Cel mai recent album de studio al său, al 11-lea, intitulat "El Dorado", a fost lansat în mai 2017. Albumele Shakirei s-au vândut în peste 70 de milioane de copii pe plan mondial.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.