Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Shaorma și Kebab pentru toată lumea, la liber: Unde se petrece evenimentul

www.ziarulring.ro

O veste extraordinară pentru gurmanzii din capitală! Două dintre preparatele preferate ale românilor, shaorma și kebab-ul, vor putea fi degustate absolut gratuit duminică. Evenimentul are loc în Parcul Titan în cadrul festivalului Kurban Bayram.

Citește și: Visul devenit realitate. Conducta de bere îşi deschide astăzi robinetul - FOTO/VIDEO

Festivalul KURBAN BAYRAM, organizat de Fundația TUNA, în parteneriat cu Primăria Sectorului 3, va începe la ora 12.00 şi aduce în centrul atenţiei sărbătoarea de origine musulmană, în cadrul căreia, conform tradiţiei, musulmanii sacrifică un animal (batal, oaie sau vită) şi dăruiesc carnea vecinilor, familiilor nevoiaşe, păstrând o parte pentru familie și prieteni.

Organizatorii s-au pregătit să întâmpine peste 10.000 de persoane cu kebab și șaorma, pregătite după o rețetă specială, care vor fi degustate pe ritmuri tradiţionale orientale. Totodată, va fi organizat şi un concurs de mâncat baclava. Pe toată perioada festivalului vor avea loc și prestații artistice, pentru a crea o atmosferă specifică acestei sărbători.

De asemenea, copiii vor avea şi ei parte de diverse activităţi distractive şi concursuri cu premii. Festivalul are loc între orele 12.00 și 16.00. Intrarea la Festivalul Kurban Bayram este liberă, anunță ziarulring.ro.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.