Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Sheryl Crow a anunţat că va realiza, în 2019, ultimul album din carieră, în colaborare cu nume sonore din industria muzicală

wikipedia
sheryl crow

Cântăreaţa americană Sheryl Crow a anunţat luni că va realiza, în 2019, ultimul album din carieră, în colaborare cu nume sonore din industria muzicală, după care se va dedica exclusiv lansării de single-uri, potrivit AFP, scrie Agerpres.

''Cred că albumele (...) sunt cumva o formă artistică pe cale de dispariţie, iar oamenii sunt mai interesaţi de single-uri'', a mărturisit artista pop-folk într-un interviu difuzat la un post local de radio din Kentucky. 

''Este grozav să nu-ţi petreci timpul într-un studio pentru a realiza un album conceptual complet, ci să lansezi cântece relevante care prind imediat'', a mai spus cântăreaţa.

Citește și: SURPRIZĂ la 'Vocea României': PRO TV a anunțat cine este al patrulea antrenor, după ce Loredana şi Adi Despot au părăsit emisiunea

Sheryl Crow, care a colaborat de-a lungul timpului cu muzicieni de renume, a lansat recent un single împreună cu artista indie-rock St. Vincent. 

Originară din Missouri, Sheryl Crow are în palmares nouă premii Grammy, cele mai prestigioase distincţii ale industriei muzicale americane. Cântăreaţa va lansa anul viitor un ultim album, pe care vor apărea muzicieni importanţi precum Stevie Nicks, Keith Richards, Don Henley şi regretatul Johnny Cash. 

În epoca tehnologiei streaming, din ce în ce mai mulţi artişti pun la îndoială relevanţa albumelor, a căror durată era iniţial limitată de formatul discului de vinil.

Citește și: Julia Roberts şi-a deschis cont pe Instagram şi are o jumătate de milion de admiratori online

În timp ce numeroşi muzicieni consideră în continuare albumele ca reprezentând declaraţii artistice relevante, alţii, în special cei din hip-hop şi muzica electronică, preferă să lanseze produse muzicale într-un ritm propriu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.