Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Shooter-ul românesc PositronX va fi lansat pe 29 octombrie

FIFA 2020
jocuri online

Pasionații de gaming vor avea la dispoziție din 29 octombrie un shooter românesc. PositronX aduce aminte de legendarele jocuri ale anilor 90, Quake 2 sau Descent, anunță MEDIAFAX.

În PositronX, pasionații au la dispoziție 7 personaje, fiecare cu abilităţile şi armele lui, dar care pot fi upgradate pe măsură ce avansezi în joc. Special la acest joc este că, de fiecare dată când personajul moare, harta şi adversarii se modifică. Gamerii pot manipula timpul şi spaţiul, pot crea diversiuni sau pot chema ajutoare.

„Considerăm că cea mai importantă adiţie pe care o aduce PositronX este varietatea şi combinarea a două genuri de joc într-unul singur, first-person shooter şi rogue-lite. Abilitiăţile care modifică timpul şi spaţiul nu sunt foarte comune genului first-person shooter, iar felul în care noi le-am combinat cu celelalte mecanici comune first-person shooterelor credem că face jocul nostru special”, a declarat Eugen Udrea, Lead Developer PositronX.

Citește și: Adrian Streinu-Cercel: Epidemia a fost ținută sub control până a intervenit politicul / VIDEO

Producţia jocului nu a fost simplă, numărul celor implicaţi fiind variabil, iar costurile s-au ridicat la o sumă importantă.

„Echipa PositronX a variat de-a lungul timpului. Au fost momente în care erau 2-3 persoane full time pe joc, iar în momentele de vârf s-a ajuns până la 10 persoane. Un cost total al proiectului este dificil de comunicat, dar putem spune că este de ordinul a câtorva sute de mii de dolari”, a spus Cătălin Butnariu, Head of Corporate Development, Amber.

Jocul se va lansa oficial pe Steam pe 29 octombrie şi va putea fi cumpărat cu 19,99 euro, cu un discount de 10%.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.