Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Show - George Simion a cerut moment de reculegere, la moțiunea împotriva lui Bode: Pentru anii în care era decență (Video)

Facebook
George Simion

Deputatul AUR George Simion a susţinut, luni, în plenul Camerei Deputaţilor, că nu atentează nimeni la stabilitatea şi siguranţa ţării "în afara miniştrilor incompetenţi", cu referire la ministrul Afacerilor Interne, Lucian Bode.

"Aş dori, pentru anii în care miniştrii mai aveau decenţă şi ştiau ce înseamnă o demisie de onoare, să ţinem un moment de reculegere", a spus Simion în debutul discursului său, la dezbaterea moţiunii simple împotriva ministrului Bode, scrie Agerpres.

George Simion susține că are informații de culise din PNL:

El a susţinut că jumătate dintre liberali se ruşinează că îl susţin în funcţie pe Lucian Bode.

"Jumătate din colegii deputaţi de la partidul fost Naţional şi Liberal sunt ruşinaţi că trebuie să îl susţină în funcţie pe acest caracter care a ratat intrarea României în Schengen. Mai devreme colegii noştri au fost în curtea Guvernului, unde jandarmii şi trupele speciale ale domnului Bode i-au scos cu forţa. (...) Dacă vreţi să daţi vina pe război pentru faptul că domnul ministru Lucian Bode este însă în funcţie, este o scuză penibilă. Nu atentează nimeni la stabilitatea şi siguranţa ţării în afara miniştrilor incompetenţi pe care îi aveţi în acest cabinet ruşinos", a transmis liderul AUR.

Moţiunea simplă împotriva ministrului Afacerilor Interne, Lucian Bode, este dezbătută luni, în şedinţa de plen a Camerei Deputaţilor, iar votul va fi dat miercuri.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.