Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Show în Parlament - Petre Daea, DIALOG APRINS cu un liberal: 'V-a intrat cormoranul în cap? Înseamnă că a avut succes!'

Inquam Photos / George Calin
Petre Daea

Un dialog aprins a avut loc, la adoptarea bugetului ministerului Agriculturii, între ministrul Petre Daea și deputatul PNL Florin Roman pe tema cormoranilor. În timp ce ministrul încerca să explice de ce cormoranul este dușmanul pisciculturii, liberalul îi cerea lui Daea să se calmeze, conform Mediafax.

Vă rădăm în continuare dialogul dintre ministrul Agriculturii și deputatul PNL Florin Roman pe cormorani de la dezbaterile pe adoptarea raportului pentru bugetul alocat ministerului Agriculturii.

Tudorel Toader, audiat în comisia pentru abuzuri. Ministrul Justiției publică suma totală plătită ca onorarii avocaţilor din oficiu

Florin Roman: Dl ministru, nu v-am auzit să spuneți nimic despre cormorani!

Petre Daea: V-a intrat cormoranul în cap? Înseamnă că a avut succes! Nu dăm bani pentru cormorani. Nu, nu. (...) E o problemă destul de importantă. România, românii, mănâncă, astăzi, mai puțin pește din suprafața decât cormoranii. Iar dvs. aici aveți un mare rol ca parlamentar, pentru că există în Parlamentul României, o modificare a anexei... Numai puțin, pentru că e bine să știți, pentru a putea gestiona votul în Parlament. Deci este dușmanul numărul unul al pisciculturii și România deține și înainte de 89 și după 89. Ar fi trebuit să existe o politică de stat pentru dotarea pisciculturii în domeniu. Iar...

Isărescu s-a dezlănțuit în audieri: Ce facem, omorâm băncile? OUG 114 ne leagă de mâini

Florin Roman: Nu mai aratați domne așa cu degetul. Opriți-vă!

Petre Daea: Nu, nu. Cormoranii.

Florin Roman: Nu vă enervați!

Petre Daea: Nu, nu!”

Ministrul Agriculturii, Petre Daea, a fost chemat, la sfârșitul lunii ianuarie, în Comisia pentru pescuit din Parlamentul European, pentru a prezenta priorităţile pe care România le are în domeniul pescuitului în mandatul preşedinţiei Consiliul Uniunii Europene.

"A se vedea populaţiile de cormorani. (...) Cormoranii în România fac baie în piscine, nu se mai feresc de oameni, de pescari nici atât", a spus Daea, la Bruxelles.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.