Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

SHOW PSD i-a trimis premierului Orban un pachet cu un deodorant, mai multe conserve și 100 de lei

PSD
PSD sigla

Mutare bombă a PSD în scandalul privind veniturile modeste ale premierului Ludovic Orban, care, în 2018, a  trăit, conform declarației de avere, din 3.000 de lei lunar, alături de soția sa.

Citește și: Explicație SPUMOASĂ: Ludovic Orban anunță cum a plătit creditul de 10.000 de euro cu 3000 de lei pe lună

„În această dimineață, prin intermediul unui curier, filiala PSD Cluj a trimis un mic pachețel cu alimente, bani, produse cosmetice și cărți către domnul Ludovic Orban, premierul României, despre care am aflat cu îngrijorare că trăiește doar cu 3000 de lei pe luna. Propunerea de întrajutorare a venit din partea domnului Marinel Bagacean, pensionar, membru vechi al PSD Cluj, care ne-a atras atenția că nu putem sta nepăsători în față problemelor de viață ale unui om năcăjit cum e domnul Ludovic Orban care, dovedind un spirit de sacrificiu enorm, din puținul pe care îl avea, a donat la partid în campanie și 17000 de lei, adică jumătate din venituri, trăind în post și smerenie tot anul”, potrivit unui mesaj postat pe Facebook de PSD Cluj.

Liderul filialei, Liviu Alexa, spune că dacă va fi nevoie îi va trimite premierului și „sarmale, șoșoni sau chiloți”.

„ Sperăm să îi ajungă cele trimise până când își va luă leafă de premier, dacă e nevoie, mai trimitem și sarmale, șoșoni și chiloți dinamo, ca să treacă cu bine domnul premier această iarnă și să facă cât mai repede bugetul”, se mai arată în mesajul postat pe Facebook.

Potrivit fotografiei publicate de PSD Cluj pe Facebook, pachetul pentru premier conține 100 de lei, un deodorant, o carte de psihologie cu titlul „Depresia în 60 de întrebări, cum să o depășim” și mai multe conserve de mazăre, naut și fasole. Totodată, pachetul conține o conservă de pește și hribi.

Ludovic Orban și-a publicat declarația de avere și potrivit documentului premierul a obținut venituri în 2018 de aproximativ 3.000 de lei pe lună.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.