Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

SHOW Schimb dur de replici între Victor Ponta și Traian Băsescu în direct: 'După şase seara, culcaţi-vă!' / 'E tonul prostului'

ponta basescu

Schimb dur de replici între Victor Ponta şi Traian Băsescu în timpul emisiunii "Punctul Culminant" de la România TV. Fostul premier l-a acuzat de demagogie pe europarlamentar pe motiv că deputaţii PMP au votat legea privind carantina şi i-a recomandat să se culce. Scandalul a izbucnit după ce Victor Ponta a susţinut că "PSD şi PNL împreună s-au luptat să vină cu legea să o votăm noaptea ca hoţii. Liderul Pro România a făcut referire la proiectul de lege privind carantina şi izolarea care a fost adoptat inclusiv cu voturile deputaţilor PMP. De asemenea, Ponta a dat de înţeles că legea va fi promulgată de preşedintele Klaus Iohannis.

"Mi se pare inadmisibil ce face Ponta acum că va fi promulgată. Pur şi simplu lansează o zvonistică ca şi cum statul ăsta n-ar mai avea bariere de control. Este Avocatul Poporului şi preşedintele care sunt convins că vor opri această oroare legislativă", a reacţionat Traian Băsescu.

"O oroare legislativă votată de PMP", a răspuns Ponta.

Replicile dure nu s-au oprit aici.

Dezvăluiri ULUITOARE făcute de un fost vicepreședinte al Comisiei SRI: Sute de miliarde de lei se duc pe interceptări și filaj

Băsescu: "Eu nu am ştiut despre această lege, Ponta dragă. Degeaba spui că...Eram cu alte legi pe la Bruxelles"

Ponta: "Domnule Băsescu, seara nu sunteţi în stare să vorbiţi cu mine. După şase seara, culcaţi-vă!"

Jurnalistul Victor Ciutacu, moderatorul emisiunii, a intervenit: "Haideţi să încercăm să ne respectăm atât cât se poate domnule Ponta".

"A fost suficient să vină Ponta ca să dispară dialogul civilizat", a afirmat Băsescu.

"Dacă ştiam că e o oră aşa înaintată şi domnul Băsescu e obosit ca de obicei, intram mai târziu", a replicat liderul Pro România care apoi a închis telefonul.

În schimb, Traian Băsescu a continuat acuzaţiile la adresa fostului premier.

"E tonul prostului. Nu poţi să-i ceri nimic lui Ponta. În afară de agresivitate nu are nimic altceva cu care să vină într-o discuţie, adică nu poţi să-i ceri inteligenţă. Brutalitate şi agresivitate! Asta îl caracterizează (...)

Apropo de demagogie, mai avea puţin Ponta şi ar fi vrut să fie o libertate totală să deschidă tot şi cinematografe şi acum când vede 600 de îmbolnăviţi pe zi, cum i se pare demagogului Ponta situaţia sănătăţii în România", a spus fostul preşedinte al României.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.