Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Show-ului culinar 'Chefi la cuţite' de la Antena 1 a înregistrat un nou record de audienţă pe targetul comercial

www.a1.ro
Chefi la cutite

A doua confruntare pe echipe din sezonul şase a show-ului culinar „Chefi la cuţite” de la Antena 1 a înregistrat un nou record de audienţă pe targetul comercial şi a fost urmărită, marţi seară, în minutul de maximă audienţă, de aproximativ 2,5 milioane de telespectatori, scrie news.ro.

„Chefi la cuţite” a obţinut cel mai mare rating de la lansarea acestui sezon. Emisiunea a fost lider de piaţă pe toate categoriile de public, în intervalul 19.59-23.11 în care a fost difuzată, transmite Antena 1 citând cifre Kantar Media.

Pe segmentul publicului comercial, „Chefi la cuţite” a condus topul audienţelor cu o medie de 10,6 puncte de rating şi 28,7 % cota de piaţă, în vreme ce Pro TV s-a clasat pe locul al doilea, cu 8,5 puncte de rating şi 22,9 % cota de piaţă.

În mediul urban, Antena 1 a fost lider cu o audienţă medie de 9,9 puncte de rating şi 22% cota de piaţă, Pro TV clasându-se pe locul al doilea, cu o medie de 6,8 puncte de rating şi 15,1 % cota de piaţă.

La nivelul întregii ţări, Antena 1 a fost lider cu 10,2 puncte de rating şi 21,9 % cota de piaţă, fiind urmată de Pro TV cu 8,5 puncte de rating şi 18,2 procente din cota de piaţă.

Citește și: Prejudiciu produs statului român, recuperat

În minutul de maximă audienţă, de la 21.23, aproximativ 2.500.000 de telespectatori la nivel naţional urmăreau emisiunea de la Antena 1, care a obţinut o cotă de piaţă aproape dublă faţă de postul rival surclasat, Pro TV.

Antena 1 a fost lider de audinţă şi în prime-time (19.00-23.00), pe toate categoriile de public. În intervalul cuprins între 19.00-23.00, Antena 1 a înregistrat pe publicul comercial o medie de 9,4 puncte de rating şi 26,4% cota de piaţă. La oraşe, postul s-a menţinut pe primul loc cu o audienţă medie de 9,2 puncte de rating şi 20,6% cotă de piaţă, în timp ce Pro TV s-a situat pe poziţia secundă, cu 7,5 puncte de rating şi 16,8% cotă de piaţă. Şi la nivelul întregii populaţii a ţării Antena 1 a fost lider cu o audienţă medie de 10 puncte de rating şi 21% cota de piaţă, Pro TV ocupând locul al doilea cu 9,3 puncte de rating şi 19,4% cota de piaţă.

Confruntările pe echipe continuă săptămâna viitoare, luni şi marţi, în Ajun, dar şi în ziua de Crăciun, cu două ediţii speciale „Chefi la cuţite”, difuzate de Antena 1 de la 20.00.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.