Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

SHOW Ungureanu cere retragerea sprijinului pentru premier: Lui Cîțu i s-a UMFLAT capul de la putere - REACȚIA PNL

adevarul.ro
Emanuel Ungureanu

Începe scandalul în coaliție, după ce premierul Florin Cîțu l-a demis pe ministrul Finanțelor Alexandru Nazare, fără a discuta decizia cu liderii coaliției, mulțumindu-se să îi anunțe telefonic, așa cum au declarat Dan Barna, liderul USR, și Ludovic Orban, președintele PNL.

Citește și: Alexandru Nazare DĂ NOI DETALII despre presiunile pe care Florin Cîțu le-ar fi făcut asupra sa pentru a demisiona

”I s-a umflat capul la putere sau la măgar i s-a pus o tichie de mărgăritar. Domnul Cîțu nu e om de stat. Un om de stat face ce a făcut domnul Nazare,  are o atitudine echidistantă, echilibrată. Domnul Cîțu dă un semnal clar. Intră la rupere în tabăra lui Orban și e dispus să facă orice, să dea foc țării, numai ca să ajungă el la putere. Nu-l interesează absolut nimic decât să ajungă el și garda lui să controleze tot. Cine ar fi crezut? Era un nimeni în politică. Toți oamenii ăștia care-i bagă cuțitul în spate lui Orban sunt cei care au fost promovați chiar de el”, a spus Emanuel Ungureanu, deputat USR PLUS, la Antena 3.

Reprezentantul PNL, Virgil Guran, nu a respins posibilitatea retragerii sprijinului pentru premier, ba chiar a anunțat discuții pe acest subiect în partid. ”Asta se va discuta în forurile statutare, nu cred că se va ajunge la...”.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.