Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Şi FIFA îl anchetează pe Nasser Al-Khelaifi

www.espnfc.com
Neymar Cavani PSG

Preşedintele clubului Paris Saint-Germain, Nasser Al-Khelaifi, care face obiectul unei anchete a autorităţilor elveţiene, este vizat şi de o anchetă preliminară a Comisiei de Etică a FIFA, informează L’Equipe. Al-Khelaifi, care este şi director al BeIN Media Group, este suspectat de corupţie, escrocherie şi gestiune neloială.

Qatariotul este anchetat de procurorii elveţieri alături de fostul secretar general al FIFA, Jerome Valcke, şi de un om de afaceri, în legătură cu drepturile media pentru patru turnee finale ale Cupei Mondiale. Valcke este suspectat că a acceptat avantaje din partea unui om de afaceri în atribuirea drepturilor media în anumite ţări pentru ediţiile din 2018, 2022, 2026 şi 2030, şi din partea lui Al-Khelaifi pentru ediţiile din 2026 şi 2030.

Ancheta autoriţilor elveţiene a început în luna martie. Suspiciunile în cazul lui Valcke, Al-Khelaifi şi al omului de afaceri al cărui nume nu este menţionat sunt de corupţie, concurenţă neloială, escrocherie, gestiune neloială şi fals. FIFA l-a suspendat deja pe Jerome Valcke pentru zece ani din orice activitate legată de fotbal, după o anchetă legată de revânzarea biletelor înainte de Cupa Mondială din 2014, conform news.ro.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.