Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Sibiu: Sâmbătă se deschide primul centru de vaccinare drive-through din judeţ

Inquam Photos / Octav Ganea
centru vaccinare drive thru bucuresti

Primul centru de vaccinare drive-through din judeţ se va deschide sâmbătă, în Parcarea Cazarma 90 din centrul istoric al municipiului Sibiu, informează un comunicat de presă al Prefecturii.

"Sâmbătă, în municipiul Sibiu va fi deschis primul centru de tip drive-through din judeţul nostru, în Parcarea Cazarma 90, care va funcţiona zilnic, în intervalul orar 9,00 - 19,00. Centrul va dispune de patru fluxuri, iar vaccinul administrat va fi cel produs de compania Pfizer BioNTech", anunţă Prefectura Sibiu.

Potrivit sursei citate, centrele de tip drive-through sunt destinate marilor oraşe, iar amplasarea lor se realizează în zone care să permită accesul facil al persoanelor cu mijloace auto de deplasare. Acestea se adresează celor care doresc să se vaccineze, indiferent de localitatea de domiciliu, dar care sosesc cu mijloacele de transport personale sau cu mijloace de transport în comun, de tip taxi.

"În zona de triaj a centrului de vaccinare drive-through înregistrările vor fi efectuate pe baza unui document de identitate, fiind recomandat totodată, să fie prezentat personalului medical chestionarul de triaj şi cel de consimţământ, completate. Documentele pot fi accesate pe site-ul DSP Sibiu (www.dspsibiu.ro), la adresa https://www.dspsibiu.ro/documente-vaccinare-drive-thru/. Vaccinarea se realizează fără programare în Platforma RoVaccinare, iar datele persoanelor vaccinate vor fi introduse, ulterior, în Registrul Electronic Naţional de Vaccinare", se arată în comunicatul Prefecturii Sibiu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.