Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Sicriul cu trupul neînsufleţit al lui Christian Atsu va fi repatriat în Ghana

christian atsu

Trupul neînsufleţit al fotbalistului Christian Atsu, care a murit în urma cutremurului din Turcia, va fi repatriat duminică în Ghana, a anunţat Ministerul de Externe de la Accra.

Atsu şi-a pierdut viaţa la 31 de ani în cutremurul cu magnitudinea de 7,8 care a lovit Turcia şi Siria pe 6 februarie şi a ucis peste 46.000 de oameni, scrie news.ro.

După două săptămâni de căutări, cadavrul său a fost găsit, sâmbătă, în ruinele clădirii în care locuia în Antakya. Fratele şi sora jucătorului au fost prezenţi la faţa locului în momentul găsirii.

„Sicriul cu trupul neînsufleţit va fi însoţit de familia sa şi de ambasadorul Ghanei în Turcia la bordul unui zbor Turkish Airlines care va sosi la Accra la ora 19:40 (21.40 - ora României)”, a anunţat ministerul.

Văduva lui Atsu, Marie-Claire Rupio, şi cei trei copii ai lor au participat, sâmbătă, la un omagiu adus jucătorului la Newcastle, unul dintre fostele sale cluburi, înaintea meciului din Premier League cu Liverpool.

Atacantul internaţional ghanez a jucat şi pentru Porto şi Chelsea, înainte de a semna cu Hatayspor în Turcia, în 2022. El jucase ultimul său meci pentru acest club cu o zi înainte de cutremur.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.