Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Siegfried Mureșan: Am stabilit data Congresului Partidului Popular European, care va loc pe 6 -7 martie 2024 la București

EPP - PPE
PPE EPP partid

”Am stabilit data Congresului Partidului Popular European, care va loc pe 6 -7 martie 2024 la București.”, anunță europarlamentarul PNL Siegfried Mureșan.

El susține că în decizia PPE a cântărit mult caracterul puternic pro-european al deciziilor luate de România și PNL:

”Decizia Partidului Popular European - cea mai mare familie politică europeană - de a veni la București are la bază caracterul puternic proeuropean al tuturor deciziilor luate de România și de Partidul Național Liberal în ultimii ani, mai ales în contextul provocărilor europene cu care ne-am confruntat recent.

Venirea PPE la București reprezintă, totodată, un semn de solidaritate al întregii Uniuni Europene cu România și statele aflate în vecinătatea războiului declanșat de Rusia în Ucraina. Este un mesaj clar că liderii UE sunt alături de noi și vor să ne sprijine și mai mult.

La Congresul PPE vor participa toți șefii de state și de guverne și președinții de partide din partea PPE, alături de președinta Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, președinta Parlamentului European, Roberta Metsola, și toți comisarii europeni care fac parte din familia noastră politică.

Mă bucur că noi, Partidul Național Liberal, vom găzdui acest congres în România și sunt sigur că toate deciziile pe care le vom lua aici vor constitui baza pentru câștigarea alegerilor europarlamentare și păstrarea PPE ca principală forță politică la nivel european în următorii 5 ani.”, a spus europarlamentarul pe pagina sa de Facebook.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.