Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Siegfried Mureșan: Grecia este un bun exemplu de țară unde extremiștii au eșuat, iar guvernarea de centru-dreapta a obținut rezultate

Facebook/ Siegfried Mureșan
Siegfried Mureșan

Siegfried Mureșan: Grecia este un bun exemplu de țară unde extremiștii au eșuat, iar guvernarea de centru-dreapta a obținut rezultate:

Grecia este un bun exemplu de țară unde extremiștii au eșuat, iar guvernarea de centru-dreapta a obținut rezultate

Grecia este acum credibilă la nivelul Uniunii Europene datorită guvernării de centru-dreapta și a prim-ministrului Kyriakos Mitsotakis -  am spus astăzi, la Atena, cu ocazia unei noi ediții a seriei de evenimente „Drumul spre redresare”.

Guvernul de centru-dreapta al Greciei a reușit, în ultimii ani, să revigoreze economia țării și să ofere oamenilor o conducere responsabilă după 4 ani de guvernare populistă, antieuropeană a partidului de extremă stânga Syriza.

Rezultatele se văd: Grecia este țara europeană care a obținut cele mai multe fonduri din Mecanismul European de Redresare și Reziliență, ca pondere din produsul intern brut.

Grecia este un nou exemplu că doar guvernele de centru-dreapta pot oferi soluții economice viabile la problemele cu care se confruntă oamenii.

Prin seria de evenimente „Drumul spre redresare”, lansată sub coordonarea mea, noi, Grupul PPE din Parlamentul European, împreună cu Grupul PPE din Comitetul Regiunilor, ne deplasăm în țările membre pentru a vedea cum putem ajuta autoritățile locale și regionale să implementeze proiectele de finanțare prin Mecanismul European de Redresare și Reziliență.”, susține europarlamentarul PNL/PPE Siegfried Mureșan pe pagina sa de Facebook.

content-image

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.