Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Siegfried Mureşan: 'PNL e singurul partid care poate obţine ceva pentru România în Parlamentul European'

facebook
siegfried muresan

Partidul Naţional Liberal este singurul partid care poate obţine ceva pentru România în Parlamentul European şi ''întreaga Europă'' aşteaptă ca PNL ''să scape'' România şi Europa de Liviu Dragnea, le-a spus eurodeputatul Siegfried Mureşan sucevenilor prezenţi la mitingul electoral de marţi, potrivit agerpres.ro.

Citește și: Sorina Pintea, despre vaccinare! ‘Aşteptăm finalizarea acestor discuţii privind obligativitatea vaccinării şi aprobarea Legii vaccinării’

''Partidul Naţional Liberal este singurul care poate obţine ceva pentru România pe plan european. Acest lucru este foarte important. Noi suntem un partid cunoscut, respectat şi apreciat în Europa. Când cerem ceva pentru români în Parlamentul European, obţinem. Cu cât Partidul Naţional Liberal este mai puternic, cu atât România este mai bine reprezentată în Parlamentul European. PSD şi ALDE sunt două partide izolate în Europa. Ele nu merită nici măcar un singur vot din partea sucevenilor. Întreaga Europă aşteaptă ca Partidul Naţional Liberal să câştige alegerile europarlamentare, să scăpăm România de Liviu Dragnea şi să scăpăm Europa de Liviu Dragnea'', a afirmat Mureşan.

Citește și: Șoc total! Un cunoscut om de afaceri a fost reținut, după ce și-ar fi omorât bunica

Europarlamentarul liberal a făcut apel la mobilizare şi le-a spus participanţilor la miting să-şi scoată recuzita PNL, să o folosească pentru a convinge oamenii că PNL este partidul care va câştiga alegerile şi să iasă la vot.

Citește și: Olguța Vasilescu intră la rupere! Cum a băgat bani în buzunarele românilor: Cele mai mari din ultimii 30 de ani

''Partidul Naţional Liberal este partidul care va câştiga alegerile din 26 mai. Pentru asta avem nevoie de fiecare dintre dumneavoastră. Mai sunt două săptămâni de campanie. Trebuie să mergeţi acasă, să spuneţi vecinilor, fraţilor, prietenilor, colegilor de fabrică, de serviciu, de la sat şi oraş că Partidul Naţional Liberal este partidul care va câştiga alegerile parlamentare, care va reprezenta bine România în Parlamentul European. (...) Trebuie să ridicăm pancartele, să scoatem fularele galbene, toate însemnele Partidului Naţional Liberal, gecile, vestele, puloverele şi să mergem la victorie pe 26 mai'', le-a spus Mureşan sucevenilor de la mitingul electoral.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.