Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Siegfried Mureşan: Prioritatea în PE va fi simplificarea procedurilor de absorbţie a fondurilor europene

facebook
siegfried muresan

Europarlamentarul Siegfried Mureşan, candidatul PNL pentru încă un mandat, a declarat marţi, la Târgovişte, într-o conferinţă de presă, că prioritatea PNL în Parlamentul European va fi simplificarea procedurilor de absorbţie a fondurilor europene potrivit Agerpres.

Mureşan a fost prezent, marţi, în judeţul Dâmboviţa, unde s-a întâlnit cu fermieri.

"Am venit să ne întâlnim cu fermieri din toate colţurile judeţului Dâmboviţa deoarece, imediat după alegerile europarlamentare, în Parlamentul European vor începe negocierile privind fondurile europene pe care România le va primi în următorii şapte ani de zile. Nu avem timp de pierdut. Noi, europarlamentarii PNL, vrem să mergem pregătiţi la acele negocieri. Vrem să ştim care sunt argumentele de la faţa locului, de la fermieri, pentru care să cerem mai multe fonduri europene pentru agricultură, pentru fermierii români", a spus Siegfried Mureşan.

El a fost prezent în localităţile Băleni, Răcari, Voineşti.

"Primul lucru pe care l-am spus fermierilor: prioritatea zero a PNL în Parlamentul European în următorii cinci ani va fi simplificarea procedurilor de absorbţie a fondurilor europene. Toţi beneficiarii de fonduri europene cu care ne-am întâlnit, fie că sunt primari, întreprinzători, ONG-uri, toţi ne-au spus că e prea complicat, birocraţia ne omoară. Ca atare, propunerea concretă pe care PNL o va face imediat după alegerile europarlamentare este: să existe un set unic de norme şi reguli valabile pentru toate ţările UE pentru absorbţia de fonduri europene iar aceste reguli să fie bazate pe regulile unde birocraţia este minimă", a precizat Siegfried Mureşan.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.