Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Sighiartău (PNL): După ce regimul Dragnea a dat cu gaze împotriva românilor nevinovaţi, acum dă cu minciuni şi dezinformări

pnl.ro
pnl sigla

Deputatul Robert Sighiartău, secretar general al PNL, afirmă că după ce ''a dat cu gaze împotriva românilor nevinovaţi''(...) ''regimul Dragnea dă acum cu minciuni şi dezinformări'' şi adaugă că liberalii alături de celelalte partide de opoziţie vor va face tot posibilul pentru aflarea adevărului în cazul evenimentelor din 10 august.

"După ce regimul Dragnea a dat cu gaze împotriva românilor nevinovaţi, acum dă cu minciuni şi dezinformări neruşinate. După ciomăgeala fizică a manifestanţilor paşnici, a venit ciomăgeala adevărului, a evidenţei şi a bunului simţ. După ce au dispărut din spaţiul public în urma reprimării brutale a manifestaţiei de protest din 10 august, tartorii din PSD-ALDE au trimis la înaintare câţiva trepăduşi care fac declaraţii după principiul 'hoţul strigă hoţii'. Mai au puţin şi vor fi în stare să mintă cu seninătate că preşedintele Iohannis şi Opoziţia ar fi reprimat manifestaţia din 10 august sau chiar să debiteze că manifestanţii, altminteri paşnici, s-ar fi lovit şi gazat singuri. La câte minciuni apocaliptice au spus, sunt capabili de orice alte scenarii ale dezinformări", afirmă Robert Sighiartău într-o postare pe pagina sa de facebook.

Liberalul adăugă că o astfel de atitudine nu mai este valabilă într-o ţară membră UE şi NATO.

"Ce nu înţeleg sau se fac că nu înţeleg Liviu Dragnea şi clica lui de marionete este că minciuna grosolană - patentată de Ceauşescu şi continuată de Iliescu - nu mai ţine într-o Românie membră UE şi NATO, în plină era a tehnologiilor avansate, cu tot mai mulţi oameni de toate vârstele, femei şi bărbaţi care resping cu putere acapararea ţării de o gaşcă de satrapi, analfabeţi şi incompetenţi. România nu trăieşte încă ruptă de civilizaţia, tehnologia şi libertatea occidentale. Au apărut în spaţiul public multe probe video şi mărturii zdrobitoare care arată brutalizarea manifestanţilor paşnici, demontează minciuni şi dezvăluie ceea ce par a fi tot mai evident diversiuni ale celor care au organizat şi executat reprimarea. În faţa acestor evidenţe cu imagini şi sunet, cu mărturii asumate ale manifestanţilor paşnici, argumentele diversioniste ale echipei de zgomote patronată de Dragnea se prăbuşesc ca un castel de nisip. Şi e doar începutul", spune Sighiartău.

El afirmă, totodată, că "adevărul despre represiunea din 10 august şi responsabilii ei trebuie aflat până la capăt, pentru a li se face dreptate tuturor celor care au avut de suferit şi pentru sănătatea democraţiei româneşti".

"PNL, împreună cu colegii din Opoziţie, va face tot posibilul, cu mijloace parlamentare, democratice şi constituţionale pentru aflarea acestui adevăr", conchide Sighiartău.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.