Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Siguranță și încredere, marca Poliția de Frontieră: un poliţist beat s-a apucat să încarce butelia de la staţia GPL și a lovit cu maşina un martor / UPDATE

Radu Pop
Politia frontiera

UPDATE 5 decembrie, ora 11.05: Poziția Poliției de Frontieră

„Precizăm faptul că, în cauză, cercetările sunt efectuate de către polițiști din cadrul I.P.J. Constanța. În momentul săvârșirii faptelor, polițistul de frontieră nu se afla în timpul serviciului.

Instituția noastră dezaprobă un astfel de comportament, polițiștii de frontieră fiind instruiți frecvent cu privire la modul de comportare în societate dar și cu privire la consumul de băuturi alcoolice.

Conducerea Gărzii de Coastă a dispus de urgență cercetarea disciplinară a polițistului, urmând ca la finalizare să fie luate măsurile legale în consecință”, transmite Poliția de Frontieră.

ȘTIREA INIȚIALĂ:

Un polițist de frontieră a încercat să încarce o butelie de aragaz la o staţie GPL, s-a luat la harță cu oamenii care i-au reproșat acest lucru, a lovit cu mașina un martor, apoi s-a dus la serviciu să-și facă tura. El era și beat, informează Observatornews.ro.

Totul s-a întâmplat la ieșirea din Techirghiol. Polițistul a fost certat de martori deoarece a încercat să încarce o butelie de aragaz la o staţie GPL, lucru interzis.

„El s-a enervat pentru că i-am făcut poze, pentru că nu ai voie. Nu are voie să încarce butelia. El dacă şi era în stare de ebrietate, era mai…. Îmbrăcat în uniforma de poliţia de frontieră, cu maşina personală”, a povestit victima, pentru Observator News.

Enervat, agentul a vrut să plece cu mașina. Unul dintre bărbaţi a sărit pe capotă şi a fost aruncat pe asfalt după 2-3 metri. „I-a împins cu maşina pe maică-mea şi taică-miu. A dat maşina la o parte şi apoi, când să plece a ieşit în şosea, în drum, aici şi de aici m-a luat până aproape în spate la Mercedesul verde”, a mai povestit victima.

Un echipaj al Poliției Rutiere l-a găsit pe bărbat chiar când intra în tură la serviciu. Avea o alcoolemie de 0,56 miligrame de alcool pur în aerul expirat. El s-a ales cu dosar penal pentru vătămare corporală din culpă şi conducere sub influenţa alcoolului, iar Poliția de Frontieră a anunțat că va fi și cercetat disciplinar.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.