Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Silvia Terinte, consilierul lui Nicușor Dan, face jocurile în spitalele din București pentru a-și numi apropiații în funcții de conducere

Inquam Photos / George Calin
Nicusor Dan

Silvia Terinte, medic ortoped și consilierul pe probleme de sănătate al primarului general al Capitalei, Nicușor Dan, merge prin spitalele din București și îi amenință cu demiterea pe managerii incomozi.

Silvia Terinte este cea care face jocurile în spitalele din Capitală, alături de viceprimarul Horia Tomescu, un apropiat al lui Vlad Voiculescu, și de Lavinia Coțofană, fost director juridic în cadrul ASSMB, care în prezent vizează postul de șef al serviciului de Achiziții publice de la Spitalul Colțea.

Terinte face scandal în spitale și amenință după bunul plac managerii pe care vrea să îi schimbe. Scopul ei este de a-și numi apropiații în funcții de conducere la Spitalul Clinic de Psihiatrie Obreja, Spitalul Clinic Malaxa, Spitalul Clinic de Obstretică și Ginecologie Filantropia și la Spitalul Clinic Colțea. Totul se întâmplă, bineînțeles, pe la spatele primarului Nicușor Dan.

Dacă Terinte vizează funcțiile de manager de spital, Horia Tomescu vrea să controleze consiliile de administrație ale spitalelor din București. Tomescu a numit mai multe persoane în consiliile de administrație ale unor spitale din Capitală, înlăturând astfel membrii de drept.

Terinte a mai fost implicată de curând într-un scandal la Spitalul de Psihiatrie Obreja, fiind acuzată că vrea să îl demită din funcție pe managerul spitalului, dr. Țibirna Adrian, pentru a numi un apropiat de-al său.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.