Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Silvio Berlusconi le-a promis un 'autocar plin cu prostituate' fotbaliștilor săi, pentru a-i motiva să câștige cu echipe de top

berlusconi

Silvio Berlusconi, preşedintele clubului de fotbal Monza, a afirmat că şi-a motivat jucătorii promiţându-le că le aduce în vestiarul echipei "un autocar de prostituate" dacă vor câştiga împotriva unei echipe de top, conform unei înregistrări video difuzate miercuri de presa italiană, citată de AFP, conform Agerpres.

Fostul premier al Italiei şi actual preşedinte al partidului Forza Italia, în vârstă de 86 de ani, a făcut această afirmaţia, considerată drept "nefericită" de o mare parte a presei, cu ocazia unui dineu de Crăciun organizat marţi seară, conform agenţiei italiene de presă Ansa.

Cu microfonul în mână, Silvio Berlusconi s-a declarat mulţumit că a ales în luna septembrie un nou antrenor "bun, simpatic, drăguţ şi capabil să motiveze jucătorii".

"Dar eu am o motivaţie suplimentară, pentru că am spus-o jucătorilor: Juventus, AC Milan etc.. sosesc acum şi dacă veţi câştiga împotriva uneia din aceste mari echipe, eu vă aduc în vestiar un autocar de prostituate", a spus Berlusconi.

Publicaţia La Gazzetta dello Sport a regretat "ieşirea nefericită" a acestuia, în timp ce La Repubblica a remarcat că acest extras nu a fost difuzat pe contul de Twitter de Berlusconi, unde el a postat înregistrări video de la evenimentul cu jucătorii, conducătorii şi sponsorii clubului.

Monza, club achiziţionat în 2018 de fostul preşedinte al lui AC Milan, dispută primul său sezon din istorie în Serie A. Clubul lombard este pe locul 14 în clasament, după un debut dificil şi o schimbare de antrenor în septembrie.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.