Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

„Simfonia apei” de la fântânile din Piața Unirii, reluată sâmbătă și duminică seară

Inquam Photos / Octav Ganea
Inquam fântâni București

Primăria Capitalei a anunțat, sâmbătă, că „Simfonia apei” de la Piața Unirii va fi reluată sâmbătă și duminică seară, între orele 20.00 și 21.00. Spectacolul presupune un joc de apă și de lumini.

„Simfonia apei, spectacolul multimedia inaugurat joi, după reabilitarea fântânilor arteziene din Piața Unirii, va fi reluat în zilele 22-23 septembrie, între orele 20.00 și 21.00. Decizia de a relua spectacolul mai devreme decât fusese anunțat inițial (28 septembrie) a fost luată ca urmare a numărului mare de participanți și a solicitărilor primite din partea bucureștenilor”, au anunțat, sâmbătă, reprezentanții Primăriei Capitalei.

Potrivit sursei citate, jocurile de apă și lumini sunt monitorizate digital pe toată lungimea de 1,4 km, între Piața Constituției și Piața Alba Iulia.

„Reamintim că reabilitarea şi modernizarea celor 17 fântâni arteziene este o obligaţie prevăzută în Contractul de Concesiune încheiat între Municipiul Bucureşti şi Apa Nova Bucureşti, investiţiile fiind suportate integral de Apa Nova Bucureşti”, mai transmit reprezentanții PMB.

Fântânile din Piaţa Unirii, care au fost reabilitate şi modernizate, au fost redeschise, joi, printr-o reprezentaţie a Orchestrei Simfonice Bucureşti şi cu un spectacol multimedia, sute de oameni participând la eveniment.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.