Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Simion acuză o conspirație Ciolacu - Șoșoacă: 'Acest duo de șoc pune la cale încă ceva pe final de an'

Inquam Photos / George Călin
George Simion

Liderul AUR, deputatul George Simion, scrie pe site-ul său că este „forfotă mare” pe final de an cu o ședință specială a Parlamentului în care „cuplul Ciolacu-Șoșoacă” ar pregăti un demers comun.

„După oficializarea mariajului între cuplul Ciolacu-Șoșoacă la dezbaterea bugetului pe 2024, pare-se că acest duo de șoc pune la cale încă ceva pe final de an”, afirmă Simion, despre liderul PSD Marcel Ciolacu și senatoarea independentă (ex-AUR) Diana Șoșoacă.

„Pe parcursul ultimelor zile tot mai multe persoane m-au întrebat același lucru: ce e cu toată agitația asta cu ședința specială a Camerei Deputaților pe data de 28 decembrie referitor la autonomia așa-zisului ținut secuiesc? Este ceva foarte ciudat aici. Subiectul cu privire la respingerea proiectelor privind autonomia așa-zisului ținut secuiesc este lansat tocmai de Ciolacu, cel care sigur are blat cu UDMR, așa cum a tot avut PSD-ul în ultimii 34 de ani”, continuă liderul AUR.

Acesta vede o „strategie clară”:

„Ca să înțelegeți cum au decurs lucrurile: doi deputați anonimi de la UDMR au depus trei inițiative privind autonomia chiar în ziua în care bugetul de stat pe 2024 a fost votat. La nici două ore din momentul în care au fost depuse aceste proiecte, Marcel Ciolacu a sărit ca ars că respinge inițiativele, că îi cere lui Alfred Simonis să le respingă. Asta în condițiile în care Marcel Ciolacu și PSD au ignorat proiecte de lege privind autonomia așa-zisului ținut secuiesc ani la rând în Parlament!!! Acum, abia ce au fost depuse și s-a activat imediat. Apoi, la scurt timp, a intrat pe fir instrumentul de propagandă al PSD-ului, senatoarea Șoșoacă, cea care spunea că va apăra România alături de Ciolacu, că nu va accepta autonomie.

Strategia lor pare a fi una clară: Marcel Ciolacu se ferește să dea în UDMR, pentru că sunt partenerii tradiționali ai PSD-ului, dar în schimb Șoșoacă și cu apropiații ei au dat drumu la subiect. Toate astea în vreme ce Ciolacu-Simonis și ceilalți pesediști lucrează în spatele cortinei liniștiți. Ceva nu se leagă”.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.