Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Simona Amânar: Toată lumea vrea o medalie olimpică la gimnastică, avem şanse

miscareaderezistenta.ro
Simonei Amânar

Fosta campioană olimpică Simona Amânar a afirmat, vineri, că este încrezătoare că România va putea obţine o medalie la gimnastică artistică la Jocurile Olimpice de la Paris, prin Sabrina Voinea, medaliată cu aur la Europenele din 2022 şi la Cupa Mondială din 2023, potrivit Agerpres.

"Toată lumea îşi doreşte o medalie olimpică la gimnastică anul acesta, suntem optimişti. Şi de ce nu? Avem şanse. Avem o echipă frumoasă, o avem pe Sabrina Voinea. Dar în primul rând gimnastele trebuie să fie sănătoase şi să-şi facă exerciţiile aşa cum ştiu ele cel mai bine", a declarat Amânar.

Totodată, ea îşi doreşte ca sportivele care vor face "săritura Amânar" la Jocurile Olimpice să câştige o medalie: "Din păcate 'săritura Amânar' nu o mai face nimeni din România, dar în lume se mai face. Chiar ieri am văzut că brazilianca (Rebeca Andrade) doreşte să se prezinte la Jocurile Olimpice cu această săritură. Eu le doresc tuturor celor care încearcă această săritură să le aducă o medalie".

Până în acest moment 76 de sportivi români au obţinut calificarea la cea de-a XXXIII-a ediţie a Jocurilor Olimpice, care va avea loc la Paris între 26 iulie şi 11 august.

Fostele campioane olimpice Ana-Maria Brânză, Simona Amânar şi Andreea Răducan au participa, vineri, la Reşedinţa Franţei din Bucureşti, la un eveniment organizat cu ocazia Zilei Internaţionale a Luptei pentru Drepturile Femeii.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.