Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Simona Halep, anunț după Wimbledon - Campioana va face un turneu național pentru a încuraja copiii să joace tenis

Eurosport
Simona Halep

Simona Halep a prezentat fanilor din România, miercuri seară, pe Arena Națională, trofeul cucerit la Wimbledon. La festivitate, campioana de la All England Club a anunțat că, după ultimul turneu de Mare Șlem al anului, US Open, va merge în țară, pentru a încuraja cât mai mulți copii să joace tenis.

Constănțeanca spune că vrea să fie un exemplu pentru noua generație și își dorește ca cel puțin un milion de copii să practice tenisul. Astfel, după turneul de la US Open, care se desfășoară în perioada 26 august - 8 septembrie, Simona Halep va lua inițiativă în acest sens, conform Mediafax.

Citește și: Mutare de ULTIMĂ ORĂ a asistenților maternali care au crescut-o pe Sorina: adopția micuței, CONTESTATĂ

"Am vrut să deschid mentalitatea spre vis. Cred că am inspirat multă lume, sper ca acest rezultat să dea mai multă încredere oamenilor că orice e posibil. Vreau un milion de copii care să meargă la tenis. Apoi, să venim cu toţii pe un stadion să-i sărbătorim. Voi merge prin ţară, după US Open, pentru ca tot mai mulţi copii să se îndrepte spre tenis", a declarat Halep, pe scena amplasată pe Arena Națională.

Peste 20.000 de oameni au venit să o vadă pe Simona Halep, campioana de la Wimbledon. Sportiva noastră a prezentat în faţa românilor trofeul cucerit. La festivitate au luat parte multe personalităţi din sport, care au venit să îşi arate recunoştinţa faţă de performanţa realizată.

Sportiva din Constanţa a obţinut o performanţa uriaşă la Wimbledon, reuşind să cucerească trofeul probei individuale feminine, după ce a învins-o, în finala de sâmbătă, 13 iulie, pe americanca Serena Williams, cu scorul de 6-2, 6-2.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.