Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Simona Halep a acceptat un wild-card și va participa la turneul de la Eastbourne

simona halep

Organizatorii turneului WTA de la Eastbourne au anunţat, joi, că Simona Halep (3 WTA) a acceptat un wild-card pentru competiţia care se va disputa în perioada 21-29 iunie, chiar înainte de Wimbledon potrivit mediafax

Astfel, Simona va reveni la Eastbourne după pauza de anul trecut, când a fost accidentată. Românca a ajuns până în sferturile de finală în 2017 şi s-a declarat încântată de oportunitatea primită.

"Sunt nerăbdătoare să mă întorc la Eastbourne vara asta. Am avut câteva meciuri foarte bune în 2017 şi am savurat atmosfera de acolo şi susţinerea fanilor. Terenurile de iarbă sunt frumoase şi îmi oferă un antrenament foarte bun pentru Wimbledon, aşa că le sunt recunoscătoare organizatorilor pentru şansa oferită", a declarat Simona Halep, citată de eastbournehearld.co.uk.

La turneul din Anglia şi-au anunţat prezenţa multe alte jucătoare importante din circuitu feminin, precum Caroline Wozniacki, Sloane Stephens, Jelena Ostapenko, Karolina Piskova, Kiki Bertens, Elina Svitolina, Ashleigh Barty sau Aryna Sabalenka.

Înainte să înceapă pregătirile pentru sezonul de iarbă, Halep îşi continuă cursa pentru apărarea trofeului la Roland Garros. Românca va juca în turul doi al turneului de Grand Slam, în această seară, contra polonezei Magda Linette (87 WTA).

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.