Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Simona Halep a apelat la un psiholog: 'Sunt o persoană foarte sensibilă, atât pe terenul de joc, cât şi în viaţa personală'

Roland Garros
simona halep roland garros

Simona Halep s-a retras de la turneul de la Moscova, "Kremlin Cup", din cauza problemelor la spate, însă, până să plece din Rusia spre Singapore, numărul 1 mondial a oferit un interviu jurnaliştilor de la Sport Express, informează Mediafax.

Simona Halep a fost întrebată de viaţa pe care o are în România, având în vedere că este cea mai importantă sportivă a noastră. Ce a răspuns Halep la: "Îţi simţi popularitatea?" - "Da şi este foarte greu. Avem o ţară mică, iar acum în România nu prea sunt sportivi care să aibă performanţe mari, iar acesta este motivul din cauza căruia sunt recunoscută cu uşurinţă pe stradă. Toată lumea vrea să facem o poză sau vrea autograf. Mă bucur şi îmi face plăcere, dar uneori am nevoie şi de linişte. Este foarte greu să găsesc un loc unde să nu fiu recunoscută, dar încerc să privesc aceste lucruri ca pe lucruri pozitive şi să înţeleg că succesul vine şi cu astfel de momente".

Citește și: Vicepremierul italian anunță schimbări EPOCALE după alegerile europarlamentare: 'Vor pune capăt speculanţilor'

Cu toate acestea, Simona Halep nu se gândeşte în niciun moment să se mute din ţară.

"Mie îmi place acasă. Sunt patrioată, iubesc România. Sunt mereu fericită când mă întorc acasă. Acolo am familia şi prietenii. Acest stil de viaţă mi se potriveşte mai mult decât cel din Monte Carlo".

Pentru viitor, Simona Halep a precizat că dacă ar fi să aleagă ce turneu ar vrea să câştige, acela ar fi Wimbledon. "Toată lumea ştie că acest turneu de Grad Şlem este special", a mai spus liderul mondial pentru sursa citată, care a mai precizat că a apelat la un psiholog care să o ajute: "Sunt o persoană foarte sensibilă, atât pe terenul de joc, cât şi în viaţa personală. Dar acum învăţ să gestionez mai bine această situaţie şi chiar cu ajutorul unui psiholog. Încerc să îmi controlez emoţiile şi am observat că este un progres în acest sens".

Citește și: ONU: Palestina primește puteri suplimentare. Avizul SUA, Israel și Australia a fost NEGATIV

Referitor la relaţia pe care o are cu antrenorul ei, Darren Cahill, Simona Halep a avut numai cuvinte de laudă.

"Am o echipă minunată, cea mai bună echipă. Mereu ne simţim bine împreună. Am o relaţie foarte frumoasă cu Daren, de fapt, sunt foarte recunoscătoare că l-am întâlnit. Lucrăm împeună de trei sezoane, iar pe ultimele două le-am încheiat pe primul loc mondial, în concluzie cred că nu mai este nimic de spus".

Simona Halep a plecat la Singapore, acolo unde va participa la ultimul turneu din acest an, Turneul Campioanelor. Indiferent de rezultatul pe care îl va avea la această competiţie sau chiar şi în cazul în care Halep nu va participa, sportiva noastră va continua să fie pe primul loc în clasamentul WTA.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.