Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Simona Halep a dat lovitura la Miami Open: A eliminat favoritele la dublu, alături de Angelique Kerber

WTA tour
Simona Halep

Simona Halep și Angelique Kerber au învins, vineri seara, în primul tur al probei de dublu feminin, de la turneul de tenis WTA de la Miami, cuplul alcătuit din belgianca Elise Mertens și bielorusa Aryna Sabalenka, capi de serie numărul 1, calificându-se în optimile de finală.

Perechea alcătuită din Simona Halep și Angelique Kerber s-a calificat vineri seara în optimile de finală ale probei de dublu feminin, învingând surprinzător, cuplul cotat cu prima șansă la câștigarea turneului. Halep și Kerber au fost mai concentrate în momentele cheie ale meciului, în special pe final de set, când au reușit câte un break decisiv, scrie mediafax.ro.

Citește și: S-ar pregăti debarcarea lui Vlad Voiculescu! USR-PLUS i-ar fi găsit deja înlocuitor

În primul set, cele două perechi au mers cap la cap până la 5-5, când Halep și Kerber au reușit un break, pentru 6-5, dublat imediat de câștigarea game-ului pe propriul serviciu și implicit a setului.

Al doilea set a fost mai animat, Halep & Co realizând două break-uri în debut (3-0), fiind imediat contracarate de favoritele numărul 1, care au egalat (3-3). La 4-4, Halep și Kerber au mai făcut un break (5-4) și au servit pentru meci, însă Mertens și Sabalenka au egalat, cu un rebreak. A urmat game-ul câștigat pe serviciul Simonei Halep, iar mai apoi un break la zero, cu care cuplul româno-german a câștigat setul și meciul

Citește și: Sindicaliștii din Poliție: Cu ce se deosebește Cîțu de Dăncilă, dacă iese la declarații publice fără să aibă habar de materia respectivă?

În turul doi Simona Halep și Angelique Kerber vor întâlni cuplul alcătuit din Lyudmyla Kichenok (Ucraina) și Jelena Ostapenko (Letonia).

Pentru accederea în optimile de finală, pe tabloul de dublu feminin, Simona Halep și Angelique Kerber vor primi 120 de puncte WTA și 18.000 USD.

Citește și: Video. Bărbatul care l-a amenințat cu moartea pe Raed Arafat, internat la Spitalul de Psihiatrie .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.