Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Simona Halep a făcut un meci aproape perfect la Australian Open (antrenor)

Wimbledon
Simona Halep

Antrenorul Artemon Apostu-Efremov, cooptat în acest an în staful Simonei Halep, i-a acordat jucătoarei române o notă aproape de 10 după evoluţia din meciul cu belgianca Elise Mertens, din optimi, de la Australian Open.

"I-aş acorda o notă aproape de 10. Ar fi fost un 10 clar fără acele două game-uri în care a scăzut ritmul. Simona a terminat cu 21 de lovituri câştigătoare, e un număr destul de bun. Elise a jucat mereu cartea ofensivă, a încercat să fie foarte agresivă, ştia că nu are altă şansă în faţa Simonei. A fost mai agresivă decât am fi crezut, jucătoarele adoptă cartea asta contra Simonei. Simona e pregătită, are capacitate foarte mare de adaptare, simte jocul şi reacţionează ca atare. A fost un meci foarte bun, de calitate, Simona a fost foarte puternică şi a reuşit să îi ţină piept. Simona poate să joace mai variat, asta s-a văzut, a şi servit foarte bine. A fost excelentă la capitolul mental. Game-ul de 4-4 nu a vrut să cedeze, acolo s-a văzut că e foarte hotărâtă Simona, la 5-4 a servit excelent şi a închis meciul. A fost un meci foarte intens şi fizic, avem o zi de recuperare, sper să fie 100 % miercuri", a declarat antrenorul la Digisport Matinal.

Simona Halep, locul 3 WTA şi cap de serie numărul 4, a învins-o, luni, cu scorul de 6-4, 6-4, pe Elise Mertens (Belgia), locul 17 WTA şi cap de serie numărul 16, calificându-se pentru a patra oară în sferturile de fnală ale Australian Open. În urma acestui rezultat, Halep va urca pe locul 2 WTA, după competiţia de la Melbourne.

Halep va evolua în faza următoare cu Anett Kontaveit (Estonia), locul 31 WTA şi cap de serie numărul 28.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.