Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Simona Halep a fost felicitată de Serena Williams: 'Şarapova? Nu am văzut-o, nu ne-am intersectat' - VIDEO

Roland Garros
simona halep roland garros

Simona Halep a fost întrebată, luni, la Aeroportul Otopeni, că a fost suprinsă de câte mesaje de felicitare a primit de la adversarele ei din circuit după ce a câştigat turneul de la Roland Garros, inclusiv de la Serena Williams. "Dar Şarapova?", a fost o întrebare spontană când a vorbit de mesajele primite. "Şarapova... Nu am văzut-o, nu ne-am intersectat", a răspuns Halep, despre rusoiaca eliminată în sferturi de Garbine Mujguruza, cu o fază înainte de a da piept cu liderul WTA.

"Am mai multe prietene (n.r. - în cicuit) şi a fost foarte plăcut să văd că adversarele mele s-au bucurat pentru mine, ceea ce înseamnă mult şi înseamnă că în afara terenului ne înţelegm bine şi avem o altfel de relaţie. Mereu am spus că în tenis, pe circuit, suntem ca o familie şi vreau să le mulţumesc pentru mesajele frumoase, pentru reacţia lor, pentru că a fost o reacţie destul de mare, şi pe Internet şi mesaje personale am primit. Şi fetele din România mi-au scris, le mulţumesc şi lor, tuturor. Am fost surpsinsă foarte plăcut şi emoţionată de acest lucru. Mai mult fete sunt apropiate de mine, dar Petra (n.r. - Kvitova) a fost prima care mi-a scris mesaj pe telefon. (n.r. - Serena Williams) i-a transmis mesaj lui Darren, pentru că nu are numărul meu de telefon, i-a transmis felictări pentru mine", a declarat Simona Halep .

Citește și: Iohannis, obligat să o revoce pe Kovesi: CCR a trimis motivarea la Monitorul Oficial-Ce conține documentul

"Dar Şarapova?"

"Şarapova... Nu am văzut-o, nu ne-am intersectat", a răspuns Simona.

Ea a afirmat că nu a văzut declaraţiie liderului ATP şi câştigătorului French Open, Rafael Nadal, despre ea.

Citește și: Eugen Teodorovici, mesaj tăios pentru un gigant de pe piața locală! Replică de senzație a ministrului de Finanțe

"Nu am vorbit cu Nadal, unchiul lui (n.r. - Toni Nadal) a venit la mine special acolo, în timpul unui interviu şi m-a felicitat. Am fost bucuroasă de acest lucru, ştiu că este un băiat deosebit (n.r. - Rafael Nadal) şi mă aşteptam să spună câteva lucruri frumaose, nu am văzut exact ce a spus. Eu ce aş putea să spun despre el? Deja sunt cuvintele prea mici pentru el", a spus Halep.

”Halep şi-a meritat primul grand slam. Este o adevărată luptătoare şi munceşte foarte mult. Îmi plac oamenii care muncesc din greu pentru obiectivele lor şi care au succes, deoarece ei merită asta", a afirmat Nadal după ce a câştigat a XI-a oară French Open.

Citește și: Oreste aruncă bomba despre Mircea Badea: „Tu însuți fiind un pui de turnător”

Liderul WTA, Simona Halep, câştigătoare la Roland Garros, a sosit, luni, la Bucureşti, ea fiind primită la Salonul Oficial de la Aeroportul Henri Coandă.

Simona Halep a coborât din avion având în braţe o replică în miniatură a trofeului cucerit la Roland Garros, Cupa Suzanne Lenglen.

Citește și: Primăria Capitalei reacționează la acuzația că i-a refuzat Simonei Halep solicitarea de a prezenta trofeul într-o piață din București

Aeronava "Alexandru Ioan Cuza" a companiei Tarom a fost udată de două maşini de pompieri, în semn de respect pentru aducerea campioanei de la Roland Garros.

La intrarea în Salonul Oficial a fost pus covorul roşu, iar Halep a fost primită de ministrul Tineretului şi Sportului, Ioana Bran, de preşedintele FRT, George Cosac, dar şi de preşedintele COSR, Mihai Covaliu.

Citește și: Iohannis, obligat să o revoce pe Kovesi: CCR a trimis motivarea la Monitorul Oficial-Ce conține documentul

În această seară, de la ora 20.00, Simona Halep va prezenta trofeul de la Roland Garros într-o ceremonie pe Arena Naţională.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.