Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Simona Halep a găsit dovezile care o scapă definitiv de suspendare: asul din mâneca avocaților sportivei

FRT
Simona Halep

Cazul de dopaj al Simonei Halep s-ar putea schimba radical, iar avocații sportivei au stabilit o strategie prin care să invoce ”circumstanțe excepționale” și vor acuza faptul că roxadustatul a fost plasat de o mână criminală în alimentația Simonei.

„Lipsa vinovăției sau neglijenței Simonei, care a fost sabotată neintenționat”, este principalul as din mâneca avocaților Simonei Halep, conform jurnaliștilor de la ProSport.

„O altă persoană a recunoscut că nu știa sau nu bănuia și nu ar fi putut, în mod rezonabil, să știe sau să bănuiască deloc că a manipulat, involuntar, produse contaminate cu «Evrenzo» (a cărui substanță activă este Roxadustat) ingerate de Simona Halep, în contradicție cu dovezile de mare precauție ale sportivei”, este baza demonstrației prin care avocații români și francezi ai Simonei particularizează apărarea prin probe, teste, analize și documente furnizate de cea mai cunoscută agenție cu servicii de laborator din Franța, conectată la Institut des Sciennces du Sport-Sante/Laboratoire de Biologie de l’Exercice pour la Performance et la Sante (LBEPS).

În baza probelor și mizând pe existența unei mâini criminale, avocații vor cere ca Simonei Halep să îi fie ridicată orice suspendare.

„Gradul de vinovăție sau neglijență nu este suficient de semnificativ pentru a fi determinant ca să impună vreo sancțiune Simonei Halep pentru încălcarea reglementărilor antidoping”.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.