Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Simona Halep a mai scăpat de o pretendentă la locul 2 WTA: Karolina Pliskova a fost ELIMINATĂ DRAMATIC de la Dubai, după ce a condus cu 5-1 în decisiv

Karolina Pliskova

Karolina Pliskova (Cehia), locul 5 WTA, a ratat calificarea în semifinalele turneului de categorie Premier 5 de la Dubai, după ce a fost întrecută, cu 6-4, 1-6, 7-5, pe Su-Wei Hsieh (Taiwan), locul 31 WTA.

Pliskova a condus cu scorul de 4-6, 6-1, 5-1, dar a pierdut şase ghemuri la rând, fără să ajungă la minge de meci. Hsieh s-a impus după o partidă care a durat două ore.

Citește și: EXCLUSIV Oamenii lui Carmen Dan, scut pentru sora lui Dacian Cioloș! Reacția care dinamitează spusele fostului premier

Ea va evolua în manşa următoare cu învingătoarea din meciul Viktoria Kuzmova (Slovacia), locul 46 WTA - Petra Kvitova (Cehia), locul 4 WTA, scrie news.ro.

Karolina Pliskova ar fi putut să o depăşească pe Simona Halep, locul 2 mondial, în ierarhia WTA , dacă ar fi câştigat turneul de la Dubai.

Citește și: Lovitură pentru Toma Cuzin! Actorul care îl interpretează pe Firicel din Las Fierbinți, audiat la DIICOT!

În acest moment, numai Petra Kvitova o mai poate întrece pe Halep, cu condiţia să câştige trofeul şi românca să nu ajungă în finală.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.