Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Simona Halep a răbufnit după ce a auzit declarațiile danezei Caroline Wozniacki: 'Să i se traducă, dacă nu înțelege'

Radu Pop
FRT
Simona Halep

Simona Halep a răbufnit după ce a auzit declarațiile danezei Caroline Wozniacki: 'Să i se traducă, dacă nu înțelege'

Simona Halep (32 de ani) a revenit în țară după ce a participat la turneul de la Miami. Ea a pierdut în primul tur, cu Paula Badosa, scor 6-1, 4-6, 3-6.

La ieșirea de pe aeroportul Henri Coandă, în fața microfoanelor, Simona Halep a avut un nou răspuns pentru daneza Caroline Wozniacki, cea care a declarat la Miami Open că jucătorii care au fost depistați pozitiv nu ar trebui să primească wild-card la turnee, o trimitere clară spre statutul jucătoarei noastre, scrie gsp.ro.

„Nici nu m-am mai gândit la acest subiect. Pot să repet ce am mai zis. Ar fi bine să citească decizia TAS mai bine. Iar dacă nu înțelege, să i se traducă”, a declarat Simona Halep pe aeroport, la revenirea în România, când a fost întrebată despre Caroline Wozniacki.

Ce a spus Caroline Wozniacki

„În primul rând, mereu mi-a plăcut de Simona. Am avut o relație bună. Și în trecut am vorbit deschis despre ce cred în legătură cu dopajul. Ideile mele nu s-au schimbat. Întotdeauna mi-am dorit un sport curat, corect pentru toți. Nu mă refer direct la Simona, dar, dacă cineva trișează intenționat, dacă cineva a fost testat pozitiv...

Înțeleg de ce un turneu vrea un nume mare pe tablou, dar eu cred, și nu este un atac la cineva anume, că acești oameni nu ar trebui să primească wild-card-uri!

Dacă vrei să revii și a fost vorba de o greșeală, înțeleg, dar trebuie să o iei de jos ca să ajungi înapoi în vârf. Asta e părerea mea despre astfel de lucruri”, a spus Caroline Wozniacki la conferința de presă după victoria în fața Clarei Burel, scor 6-1, 6-4, conform The Tennis Letter.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.