Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Simona Halep, acuzații devastatoare la adresa lui Mouratoglou: După greșeala lor, eu sunt singura care plătește prețul. O carieră de 25 de ani e distrusă

sport.ro
simona halep patricl mouratoglou

Simona Halep este tot mai dură cu fostul ei antrenor, Patrick Mouratoglou, înaintea audierii de la TAS, notează gsp.ro.

După ce a anunțat că nu mai lucrează la Academia Mouratoglou, Simona Halep are un discurs mai dur acum la adresa renumitului antrenor francez. Cei doi au colaborat din primăvara lui 2022, iar Patrick a fost cel care i-a recomandat să ia suplimentul contaminat.

Francezul a spus că se simte responsabil, într-un video pe Instagram. Iar Simona e categorică acum. „După greșeala lor, eu sunt singura care plătește prețul. O carieră de 25 de ani e distrusă”, a zis sportiva din Constanța pentru publicația franceză Paris Match.

„Echipa mea a recomandat să iau un supliment cu colagen. Am ținut cont de recomandare și ulterior s-a dovedit că suplimentul era contaminat.

Un sportiv profesionist e înconjurat de oameni care trebuie să aibă grijă de el, de sănătatea lui. Mi-am pus mereu încrederea totală în oamenii cu care am lucrat. Nu sportivul de performanță trebuie să verifice ce conține un supliment.

Sunt sigură că ce s-a întâmplat n-a fost cu intenție și sunt recunoscătoare că el și-a recunoscut greșeala, care e și greșeala echipei. Ei sunt cei care mi-au dat acest supliment. Și din cauza acestei greșeli, greșeala lor, eu sunt singura persoană care plătește prețul. O carieră de 25 de ani e distrusă!

Acum nu mai lucrăm împreună. N-am mai avut nicio legătură de câteva luni. Și nici nu m-am mai antrenat la Academia Mouratoglou de anul trecut”, a declarat Simona Halep.

Și a continuat. „Dacă va fi menținută sancțiunea, nu știu ce se va întâmpla în următorii trei ani. Visul meu e să mă întorc, indiferent de vârstă. Un lucru e cert: vreau să stabilesc eu cum îmi voi încheia cariera și nu vreau ca acest lucru să se întâmple în altă parte decât pe teren!”, a mai spus Halep,

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.