Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Simona Halep, antrenament cu doi foști lideri mondiali

halep

Simona Halep a început mai devreme pregatirea pentru turneul de la Indian Wells, programat în perioada 7-20 martie. A cincea jucatoare a lumii a plecat în week-end în SUA, iar marti s-a antrenat pe acelasi teren cu Steffi Graf si Andre Agassi, potrivit Mediafax.

Fostii lideri mondiali Andre Agassi si Steffi Graf, care sunt casatoriti de aproape 15 ani, si-au facut aparitia pe terenul exotic din Las Vegas (Nevada), acolo unde se antrena jucatoarea din România. Cei doi fosti campioni, care au câstigat împreuna 30 de titluri de Mare Slem (Agassi - 8 si Graf - 22), au ramas pe toata durata sesiunii de antrenament si i-au dat Simonei Halep sfaturi de pe margine.

Personajul care a aranjat întânirea dintre Halep, Agassi si Graf a fost antrenorul jucatoarei din România, Darren Cahill. Australianul are o relatie speciala cu Andre Agassi, pe care l-a antrenat între anii 2002-2006, perioada în care americanul a devenit cel mai în vârsta lider mondial din istorie. Pe lânga faptul ca sunt prieteni, Darren si Andre sunt si vecini, ambii locuind în Las Vegas.

În 2013, Sorana Cârstea s-a antrenat si ea cu sotii Andre Agassi si Steffi Graf.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.