Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Simona Halep, atacată de fostul ei antrenor: Comparaţie cu Johanna Konta

www.prosport.ro
Simona Halep

Wim Fissette, fostul antrenor al Simonei Halep care in prezent o pregateste pe Johanna Konta, a explicat care este marea diferenta dintre cele doua sportive. Konta a eliminat-o pe Simona in sferturile de la Miami si spune ca marea diferenta dintre cele doua e reprezentata de faptul ca britanica a inteles ca pregatirea mentala este la fel de importanta precum cea sportiva.

"Sunt jucatoare diferite, fiecare are obiceiurile sale. Johanna a fost foarte concentrata asupra modului in care sa-si controleze emotiile pe teren. Lucreaza cu un psiholog, face exercitii seara inainte sa se culce, dimineata chiar si pe teren. Foloseste diferite trucuri pentru a ramane puternica din acest punct de vederere.

Evident, este o jucatoare care a inteles acest lucru esential, ca este foarte important sa-ti controlezi emotiile. Sunt foarte fericita ca a inteles asta si lucreaza asa cum o face si la serviciu", a spus Wim Fissette la emisiunea Podcast Insider.

Apoi, Fissette a explicat si alte calitati pe care britanica le are. "Este foarte profesionista, face chiar mai mult decat ii cerem. Este foarte disciplinata. Johanna este una dintre cele mai profesioniste jucatoare din circuit, vrea sa faca totul perfect, inclusiv cand vine vorba despre nutritie", a mentionat Fissette, conform ziare.com.

De numele lui Wim Fissette se leaga ascensiunea Simonei Halep in elita tenisului. Sub comanda sa, Simona a ajuns in finala la Roland Garros in 2014. Totusi, belgianul a fost demis din cauza unor probleme de comunicare.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.