Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Simona Halep critică suprafața de joc de la Fed Cup

Twitter/ WTA
Simona Halep

România se pregătește să debuteze în primul tur al Grupei Mondiale împotriva jucătoarelor din Cehia, pe o suprafaţă hard, în Ostravar Arena, o sală cu o capacitate de 6.350 de locuri. Simona Halep nu este însă încântată de ce a găsit în Cehia, relatează Mediafax.

Citește și: Gianni Infantino nu are contracandidat la alegerile pentru preşedinţia FIFA

"E greu de spus de spus dacă suprafaţa de joc reprezintă un avantaj sau un dezavantaj pentru noi pentru că ne-am antrenat doar de două ori. Este însă o suprafaţă dificilă, mai ales că e verde şi este greu de văzut mingea. Dar consider că pentru toată lumea suprafaţa va fi la fel, dificilă sau mai puţin dificilă. Important este să ne simţim bine şi să fim apte 100% atunci când vom intra pe teren", a spus numărul 3 mondial, în cadrul unei conferințe de presă, susținută înaintea meciurilor din Fed Cup.

Din echipa Cehiei va lipsi cea mai importantă jucătoare a lotului, numărul doi în ierarhia mondială, Petra Kvitova. "Este ceva mai bine pentru noi faptul că Petra (n.red. - Kvitova) lipseşte. Asta pentru că ea a jucat foarte bine în acest început de an şi era în formă maximă. Dar acest meci este foarte, foarte greu. Aşa că îmi e dificil să spun ce e bine şi ce nu e bine. O să vedem asta sâmbătă şi duminică", a mai spus Simona Halep.

Sâmbătă și duminică (9 și 10 februarie) vor avea loc meciurile cu Cehia. Echipa României de Fed Cup este formată din jucătoarele: Simona Halep (numărul 3 WTA), Mihaela Buzărnescu (29 WTA), Irina Camelia Begu (75 WTA), Ana Bogdan (105 WTA) şi Monica Niculescu (106 WTA), în timp ce, din echipa Cehiei fac parte jucătoarele: Karolina Pliskova (5 WTA), Katerina Siniakova (nr. 1 în clasamentul de dublu WTA), Barbora Krejcikova (nr. 2 în clasamentul de dublu WTA) şi Marketa Vondrousova (nr. 72 WTA).

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.