Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Simona Halep, devastată de anunțul făcut de Carla Suarez Navarro, care a povestit că are cancer: 'Sunt atât de şocată şi tristă să citesc această ştire'

simona halep

Simona Halep s-a declarat şocată de anunţul jucătoarei spaniole Carla Suarez Navarro că suferă de cancer, potrivit news.ro.

"Carla. Sunt atât de şocată şi tristă să citesc această ştire. Mă gândesc la tine şi ştiu că o persoană puternică şi specială ca tine poate trece prin asta. Multe sărutări, Simo".a scris Halep, pe Teitter.

Simona Halep şi Carla Suarez Navarro sunt prietene şi nu de puţine ori s-au antrenat împreună, la turnee.

Jucătoarea de tenis Carla Suarez Navarro a fost diagnosticată cu limfomul Hodgkin, un cancer al sistemului limfatic, şi va trebui să urmeze chimioterapie în următoarele şase luni, informează marca.com.

Informații din SPATELE cortinei! Ce se ascunde în spatele 'DECAPITĂRII' făcute în PSD

"Rezultatele clinice au confirmat apariţia limfomului Hodgkin în corpul meu. Echipa medicală mi-a spus că detectarea este precoce, proliferarea sa este vindecabilă şi de dimensiuni reduse. Reacţia va fi imediată: voi urma un tratament de chimioterapie pentru următoarele şase luni", a anunţat jucătoarea spaniolă, în vârstă de 31 de ani.

Sportiva de pe locul 71 WTA plănuia să se retragă după acest sezon şi cel mai probabil nu va mai juca tenis la nivel profesionist. Ea nu a mai evoluat de la turneul de la Doha, din febriarie. Circuitul a fost întrerupt în martie şi reluat în august, din cauza pandemiei de coronavirus. Ea s-a retras de la turneele de la Roma şi Roland Garros.

Citește și: FOTO - Doliu în lumea medicală! Un doctor celebru a murit de Covid-19: a realizat primul transplant de măduvă la un bolnav adult în România

"Singurul obiectiv pe care îl am în acest moment este să urmez sfatul medicilor zilnic, lăsând orice altceva pe planul doi", a adăugat Suarez Navarro.

În cariera ei, Carla Suarez Navarro a câştigat la simplu două turnee, la Doha - 2016 şi Oeiras - 2014, şi a mai disputat nouă finale, cele mai importante la Miami şi Roma, în 2015. Cea mai bună clasare a jucătoarei spaniole a fost locul 6 WTA, în 2015.

La grand slam-uri, ea a jucat în sferturi de mai multe ori, la Australian Open, Roland Garros şi US Open, iar la Wimbledon a atins faza optimilor de finală.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.