Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Simona Halep dezvăluie care este cel mai mare regret din cariera sa: 'Mi-e ruşine de mine că puteam să fac astfel de lucruri'

Instagram
Simona Halep

Actualul loc 2 în clasamentul WTA, Simona Halep, fostul lider mondial de la sfârșitul anilor 2017 și 2018, este una dintre cele mai constante jucătoare de tenis din istorie! Simona Halep a vorbit despre problemele cu care s-a confruntat în trecut, dar și despre modul cum a reușit antrenorul australian, Darren Cahill, să o ajute de-a lungul timpului în cariera sa. Constănțeanca a mărturisit și că a lucrat cu un psiholog pentru a o ajuta să elimine anumite reacții necontrolate pe care jucătoarea de 29 de ani le avea în timpul meciurilor.

Ludovic Orban, mesaj după victoria Maiei Sandu: Suntem martorii unui eveniment cu adevărat istoric

“Darren a spus mereu că un antrenor bun trebuie să-l facă pe jucător să-şi dea seama singur de ceea ce face greşit pe teren şi să se corecteze el acolo. De aceea nici nu am vrut să facem on-court coaching foarte des.

La mine cel mai greu lucru de progresat, cea mai grea parte a fost atitudinea: să nu mai fiu negativistă pe teren, să nu mă mai critic şi atunci când sunt într-un moment greu să fiu eu alături de mine, adică să nu dau şi eu în mine, că suficient dă adversara, suficient dă situaţia respectivă, eu să mă protejez cumva.

Aici am progresat mult, dar am şi lucrat cu o doamnă psiholog. Când mă uit la meciurile de acum 2-3 ani mi-e ruşine uneori. Mi-e ruşine de mine că puteam să fac astfel de lucruri, dar nu le controlam foarte bine şi de aceea le făceam, dar încerc să mă accept şi cu momentele acelea!“, a declarat Simona Halep în cadrul emisiunii “500 de apropo-uri”.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.