Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Simona Halep dezvăluie motivele rezultatelor proaste din ultima perioadă

Simona Halep of Romania reacts after winning her women's semi-final match against Andrea Petkovic of Germany at the French Open tennis tournament at the Roland Garros stadium in Paris

Jucătoarea de tenis Simona Halep, locul 3 mondial, a declarat într-un interviu acordat WTA că momentele grele din familia ei şi oboseala psihică au împiedicat-o să-şi păstreze evoluţiile bune pe care le-a avut în prima parte a sezonului 2015.

"Am jucat foarte bine la Indian Wells şi la Miami. Am avut momente grele în familia mea atunci şi cred că am fost obosită apoi. Nu mi-am dat seama că jucam cu puterea interioară şi nu cu mintea, pentru că mintea mea era altundeva. Cred că am fost obosită psihic. Apoi la Wimbledon nu am putut juca, nu am putut fi concentrată pe ce aveam de făcut. Aşa că după Wimbledon am spus «ok, am nevoie să mă relaxez»", a declarat Halep, referindu-se la sinuciderea vărului ei, Nicia Arghir, la vârsta de 29 de ani.

Românca spune că a depăşit perioada dificilă şi se simte bine acum. "Pot să spun că mă simt bine acum. Mă simt bine pentru că am avut o pauză lungă acasă, cam patru săptămâni. M-am relaxat în totalitate. Am stat cu familia. Spuneam înainte că nu mă duc în România, dar am petrecut toate cele patru săptămâni în România pentru că îmi place acolo şi mă simt bine", a declarat jucătoarea română, potrivit Mediafax.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.