Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Unde au surprins-o paparazzi pe Simona Halep după divorț (presă)

Instagram
Simona Halep

Simona Halep (30 de ani, 7 WTA) a surprins la nici 24 de ore după divorțul de Toni Iuruc. în contextul în care cea mai bună jucătoare de tenis din România a mers la o clinică de fertilizare în vitro, scrie GSP care citează la rândul său CANCAN.

După ce joi Simona Halep și Toni Iuruc au divorțat oficial, jucătoarea de tenis a fost surprinsă în timpul zilei de vineri la o clinică de fertilizare în vitro.

Cu zâmbetul pe buze, Simona a intrat în clădire, unde a stat aproximativ o oră, apoi părăsit incinta clădirii în jurul orei 13:00, însoțită de o asistentă, anunță Cancan.

„Eu și Toni am decis de comun acord să mergem fiecare pe drumul său. Am rugămintea ca presa să ne respecte intimitatea și să trateze cu decență și discreție acest subiect”, a scris Simona Halep pe Instagram, după demersurile juridice privind divorțul.

Ce urmează pentru Simona Halep

Simona Halep mai are un singur obiectiv major pe plan sportiv în anul 2022. Dubla campioană de Grand Slam vrea să meargă la Turneul Campioanelor, competiție care are loc în perioada 31 octombrie - 7 noiembrie, la Fort Worth, în Statele Unite ale Americii.

În ciuda eliminării premature de la US Open, Simona Halep rămâne în cărți pentru calificare. Primele 8 jucătoare într-o ierarhie strict a anului 2022 se califică la Turneul Campioanelor. Halep ocupă în acest moment poziția a 7-a, cu 2.661 puncte. Singura calificată matematic până în acest moment este liderul mondial Iga Swiatek.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.