Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Simona Halep, după calificarea în semifinalele de la Dubai: 'E greu să joci împotriva ei, e mai înaltă decât mine și mai puternică'

captura TV
Simona Halep

Simona Halep, locul 2 WTA şi cap de serie numărul 1, s-a calificat în semifinalele turneului de categorie Premier de la Dubai, după ce a învins-o, joi, cu scorul de 3-6, 6-2, 6-2, pe Arina Sabalenka din Beralus, locul 13 WTA şi cap de serie numărul 7.

Jucătoarea română va evolua în penultimul act, vineri, nu înainte de ora 17.00, cu americanca Jennifer Brady, locul 52 WTA, venită din calificări.

Citește și: Cutremur la Antena 3! O vedetă părăsește postul, după 10 ani! Anunț făcut de Radu Tudor

”Cred că am fost un pic mai puternică în setul al doilea, am găsit ritmul. Este întotdeauna greu să joci împotriva ei pentru că este foarte puternică şi loveşte mingea foarte, foarte tare. Tot ce pot să fac este să joc mai repede, să fiu mai rapidă pe teren şi să dau tot ce am ca să câştig. Este întotdeauna greu împotriva ei, pentru că e un pic mai înaltă decât mine şi are multă forţă. A trebuit doar să blochez unele mingi şi să iau iniţiativa deschizând terenul. Este adevărat că oriunde merg am susţinere, dar îmi place să joc la Dubai şi sunt fericită că pot juca semifinale din nou şi să evoluez iar în faţa acestui public. Vă mulţumesc tuturor că aţi venit! (n.r. - despre Jennifer Brady) Am jucat la Melbourne, aşa că nu e cu mult timp în urmă. Dar fiecare turneu este altă provocare, mâine va fi o altă zi, o nouă adversară şi trebuie să mă concentrez pe ea, nimic altceva”, a spus după meciul cu Sabalenka.

Citește și: Se dau 200 de milioane de euro pentru români. Cine poate beneficia de bani? .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.