Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Simona Halep, după calificarea spectaculoasă în finala de la Dubai: 'E o provocare să joc pentru titlu, am venit să dau ce e mai bun'

Digi24
Simona Halep

Simona Halep s-a calificat în finala de la Dubai, după ce a spulberat-o, în semifinale, pe Jennifer Brady. Campioana noastră a câştigat primul set după doar 36 de minute și a închis cu 6-2. Al doilea act a fost fără istoric, Halep impunându-se cu 6-0, după numai o oră și două minute.

Halep va juca finala sâmbătă, împotriva Elenei Rybakina, cea care a învins-o pe Petra Martic cu scorul de 7-6(5), 7-6(2).

Citește și: Călin Popescu Tăriceanu, despre referendumul privind taxa Oxigen:Nu există o soluție perfectă

”Mi-a plăcut mult, a fost un meci extraordinar, cred că am jucat cel mai bun meci de când am venit aici. Îmi place să joc la Dubai. Am luptat pentru fiecare minge jucată, cred că am șanse să câștig orice meci joc, muncesc din greu, zi de zi îmi ridic nivelul şi sunt fericită că pot juca finala din nou. Nu am realizat în meciul cu Ons Jabeur (n.r. - din primul tur) că am de înfruntat o minge de meci. Când scapi din astfel de meciuri capeți mai multă încredere. O să fie dificil cu Ribakina, este o adversară puternică, am văzut-o un pic înainte de meciul meu, este o mare provocare să joc pentru un alt titlu. Voi veni aici să mă bucur şi să dau ce am mai bun ca să câștig. Sper să pot juca la fel de bine ca azi.”, a declarat Simona Halep la finalul meciului.

Citește și: Scandal-monstru în Poliție! Pe cine ar proteja Marcel Vela – Reacție dură, după articolul Bugetul.ro

.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.