Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Simona Halep, după ce a pierdut șansă de a redeveni Nr. 1 mondial: 'Sunt tristă că nu am câştigat, dar Kiki a meritat această finală'

Doartenis
Simona Halep

Simona Halep a declarat, sâmbătă seară, că speră să mai aibă ocazia de a juca împotriva olandezei Kiki Bertens, deoarece trebuie să-şi ia revanşa după ce aceasta a învins-o în două finale, la Cincinnati şi Madrid, scrie news.ro.

"Este o plăcere să vorbesc din nou de pe această scenă, este un turneu extraordinar pentru mine, foarte special şi nu puteam fi mai fericită decât să joc finala aici, este a patra finală. Sunt tristă că nu am câştigat, dar Kiki a meritat această finală, ai jucat un tenis mai bun, toată săptămână ai jucat bine, aşa că te felicit! Mi-ai luat două finale, două trofee, dar sper să mai jucăm meciuri şi să-mi iau revanşa. Îţi urez tot ce este mai bun şi mult succes la Roland Garros! Vreau să vă mulţumesc tutror că aţi venit, întotdeauna este o atmosferă frumoasă pe această arenă frumoasă, este o plăcere să vin mereu aici şi să joc cel mai bun tenis! Mulţumesc echipei mele, cu care lucrez, mamei mele şi Virginei (n.r.- managerul Virginia Ruzici) că ai venit şi prietenilor mei apropiaţi de aici, organizatorilor, tuturor celor care fac acest turneu posibil, mulţumesc domnule Ţiriac, sper că nu eşti foarte supărat azi, dar a fost o săptămână extraordinară şi abia aştept să revin anul viitor! Vă mulţumesc!", a declarat Halep, după finala pierdută la Madrid.

Citește și: Dăncilă: 'Cred că n-a fost prim-ministru mai jignit decât mine. Probabil s-au gândit că voi ceda uşor. Sunt mai puternică decât toţi conducătorii lor la un loc'

Simona Halep, locul 3 WTA, a pierdut a patra finală jucată la Madrid Open, fiind învinsă, sâmbătă, cu scorul de 6-4, 6-4, de olandeza Kiki Bertens, locul 7 WTA. În urma acestui rezultat, Halep a ratat şi ocazia de a reveni pe locul I WTA, însă ea va urca o poziţie, în clasamentul ce va fi publicat luni. Sportiva română a ajuns la 17 finale pierdute din 35 jucate în carieră, două în faţa olandezei.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.