Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Simona Halep, după ELIMINAREA de la Madrid: 'Pot să spun că meciul de la dublu m-a trezit puţin, iar cel de la simplu îmi dă încredere'

Doartenis
Simona Halep

Simona Halep (27 de ani, 3 WTA) a obţinut o victorie facilă, dar spectaculoasă, în faţa slovacei Viktoria Kuzmova (20 de ani, 46 WTA), scor 6-0, 6-0, după doar 45 de minute, în optimile de finală de la WTA Madrid. Pentru Halep urmează duelul cu Ashleigh Barty (locul 9 WTA), care va avea loc joi.

După meciul de simplu al constănțencei, Simona Halep şi Irina Begu au fost eliminate în optimile de finală ale probei de dublu de la Madrid, de principalele favorite - Barvora Krejcikova şi Katerina Siniakova, scor 3-6, 3-6, iar Halep se declară pregătită pentru meciul cu Barty: "Sunt ok. Nu pot să spun că sunt obosită după un meci atât de scurt la simplu. La dublu n-am fost atât de bine. Pot să spun că meciul de la dublu m-a trezit puţin, iar cel de la simplu îmi dă încredere. Îmi aduc aminte când m-a bătut Raluca Olaru 6-0, 6-0 la Bucureşti. N-o să uit niciodată înfrângerea respectivă. La junioare e altceva, la acest nivel se întâmplă foarte rar.

Citește și: Detalii mai puțin știute! Cu ce se ocupă fiica miliardarului Ion Țiriac

Ashleigh Barty e o jucătoare foarte bună, joacă bine de o perioadă lungă. Sper să fac un meci bun mâine, dar mă aştept la o partidă foarte dificilă. N-am jucat niciodată contra ei pe zgură.

Mă simt mai bine. Am mai multă energie. Se întâmplă să mai răcim, suntem oameni normali. Trebuie să avem grijă de corpul nostru", a spus Halep, pentru Digi Sport.

Citește și: Victoria de senzație a Simonei Halep! Câți bani a câștigat pentru calificarea în sferturi la Madrid

Victoria-fulger a Simonei Halep împotriva Kuzmovei e întărită de cifrele partidei. Sportiva din Constanţa a început tare sezonul pe zgură. Este cea de-a doua victorie cu 6-0, 6-0 din cariera Simonei Halep, iar ambele victorii zdrobitoare au venit pe zgură. Prima dată s-a întâmplat în finala turneului de la Bucureşti, în 2016, atunci când campioana noastră a spulberat-o pe Anastasija Sevastova, fără să piardă vreun game.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.