Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Simona Halep, după meciul cu Veronika Kudermetova: 'Cred că serviciul m-a ajutat mult astăzi'

Simona Halep

Simona Halep a declarat, vineri, că serviciul a fost arma ei principală în meciul câştigat, cu 6-1, 6-3, în faţa rusoaicei Veronika Kudermetova, în turul al treilea al Australian Open, potrivit news.ro.

"Întotdeauna este greu să joci pentru prima dată cu cineva, ştiam că loveşte foarte puternic, aşa că trebuia să fiu foarte puternică pe picioare. Cred că serviciul m-a ajutat mult astăzi. De fapt, mi-am îmbunătăţit mult serviciul, am lucrat din greu în pauza competiţională şi vreau să fiu mai puternică în tot. Terenul este mult mai rapid decât anul trecut şi nu e uşor pentru mine, deoarece trebuie să fiu mai agilă şi să blochez uneori puterea adversarei, dar îmi place în acelaşi timp. (n.r. - despre un potenţial duel cu Iga Swiatek în optimi) E o mare provocare, pentru că m-a zdrobit la French Open, aşa că trebuie să fac ceva mai bine, să joc un meci mai bun împotirva ei. Sunt încrezătoare, sunt aici să dau tot ce am mai bun şi o să vedem", a declarat Halep, la interviul de pe teren.

Mai multe drumuri sunt blocate din cauza zăpezii viscolite. Vezi unde sunt probleme

Simona Halep, locul 2 WTA, va evolua în turul următor cu învingătoarea din meciul Iga Swiatek (Polonia), locul 17 WTA şi cap de serie numărul 15 - Fiona Ferro (Franţa), locul 46 WTA.

Bilanţul întâlnirilor directe Halep - Swiatek este 1-1. Românca s-a impus în 2019, în optimi, la Roland Garros, scor 6-1, 6-0, iar poloneza la următoarea ediţie a competiţiei de la Paris, în aceeaşi fază, scor 6-2, 6-1.

Cu Fiona Ferro, Halep nu s-a mai întâlnit până în prezent.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.