Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Simona Halep, după victoria de la Toronto: 'Înseamnă foarte mult pentru mine. Mulţumesc fanilor români, m-au făcut să mă simt ca acasă'

WTA
Simona Halep

Simona Halep a postat, luni, un mesaj pe Facebook, în care spune că victoria de la Toronto înseamnă enorm pentru ea şi a mulţumit fanilor pentru că au făcut-o să se simtă ca acasă.

"Această victorie înseamnă foarte mult pentru mine. M-am reîntors din punct de vedere mental din aprilie anul acesta. După ce am ajuns în semifinalele de la Wimbledon, câştigarea trofeului de aici este un alt pas mare. Mulţumiri speciale românilor de aici din Toronto care m-au facut să mă simt ca acasă! Atmosfera de pe teren a fost incredibilă datorită vouă. Sunt recunoscătoare. Acum câteva luni nu mă puteam gândi că voi putea ridica din nou acest trofeu, Patrick Mouratoglou îţi mulţumesc că eşti alături de mine şi că m-ai făcut o jucătoare mai bună. Acest lucru s-a întâmplat pentru că ai avut încredere că încă mai pot face lucruri bune pe terenul de tenis. Şi în sfârşit, mulţumesc echipei mele pentru munca de zi cu zi, lui Arnaud Restifo şi Candice”, a scris Simona Halep, pe Facebook.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.