Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Simona Halep explică de ce a încălcat tradiţia la Wimbledon: 'Djokovic era foarte obosit'

simona halep rochie wimbledon 1

Simona Halep (27 de ani) a revenit în țară luni, 15 iulie, cu unul dintre cele mai râvnite trofee. Fostul lider mondial a câștigat turneul de Grand Slam de la Wimbledon, în fața jucătoarei din America, Serena Willims (37 de ani), transmite Mediafax.

La balul campionilor de la Londra, pe scenă au urcat cei doi câștigători ai turneului la proba de simplu, Simona Halep, la feminin, alături de câștigătorul de pe tabloul masculin, Novak Djokovic. Sportivul sârb nu a respectat însă tradiția de a dansa cu jucătoarea noastră.

"Nu am dansat. Era foarte obosit și nu m-a invitat la dans", a spus noua campioană de la Wimbledon.

Djokovic a câștigat finala de la Wimbledon în fața lui Roger Federer, după un meci care a durat patru ore și 57 de minute. Această partidă a fost cea mai lungă finală din istoria turneului

Simona Halep a vorbit și despre primele cuvinte adresate de Serena Williams, la finalul meciului câștigat de româncă, cu scorul de 6-2, 6-2.

"Felicitări, meriți pentru că ai jucat bine. Ceva de genul", a spus Simona Halep pe aeroportul Henri Coandă din București, care a vorbit și despre obiectivele ei:

"Eu săptămânal am un obiectiv important, la fiecare turneu pentru care joc vreau să ating maximul. Îmi doresc o medalie la Jocurile Olimpice, îmi doresc să ating forma de la Wimbledon. Mi-aș dori aur, dar nu este ușor"/

Simona Halep a avut un parcurs impresionant de-a lungul turneului de Grand Slam, ea învingând jucătoare precum Aliaksandra Sasnovich, Mihaela Buzărnescu, Victoria Azarenka, Cori Gauff, Shuai Zhang, Elina Svitolina şi Serena Williams.

Trofeul de la Wimbledon este al doilea titlu de Grand Slam obţinut de Simona Halep. Primul este trofeul de la Roland Garros, din anul 2018, atunci când a întâlnit-o, în finală pe Sloane Stephens, pe care a învins-o cu scorul de 3-6, 6-4, 6-1.

Simona a fost aşteptată în Salonul Oficial al aeroportului Henri Coandă şi la revenirea de la Roland Garros, din 2018.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.